Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18417
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Кюрчева, Людмила Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Маркарова, Ольга | - |
dc.date.accessioned | 2025-02-14T21:37:32Z | - |
dc.date.available | 2025-02-14T21:37:32Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Маркарова Ольга Технологія виробництва м’ясних виробів у цеху потужністю 400 кг готової продукції за зміну (23 ХТ Д 8998958.06.24 ПЗ) : пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи СВО «Бакалавр» за освітньо-професійною програмою «Харчові технології» зі спеціальності 181 «Харчові технології» /наук. кер. Кюрчева Л. М.- Запоріжжя, 2024. – 18 с. | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18417 | - |
dc.description.abstract | Робота присвячено дослідженню технології виробництва паштету "Делікатесний" з м'яса птиці вищого ґатунку та паштету "Пікантний" вищого ґатунку в умовах цеху з потужністю 400 кг готової продукції. В роботі надана характеристика сировини та допоміжних матеріалів для виробництва паштетних виробів. Розглянуті технології виробництва паштету. Виконано продуктові розрахунки при виробництві паштету пікантний і паштету делікатесний. Розроблено заходи безпеки праці та проведено економічні розрахунки. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Запоріжжя: ТДАТУ | uk |
dc.subject | паштет делікатесний | uk |
dc.subject | технологія виробництва | uk |
dc.subject | паштет пікантний | uk |
dc.subject | аналіз ринку | uk |
dc.title | Технологія виробництва м’ясних виробів у цеху потужністю 400 кг готової продукції за зміну (23 ХТ Д 8998958.06.24 ПЗ) | uk |
dc.title.alternative | пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи СВО «Бакалавр» за освітньо-професійною програмою «Харчові технології» зі спеціальності 181 «Харчові технології " | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | Бакалаврські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
_kvalifikatsiyna robota_2024.pdf | 424.95 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.