Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18417
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКюрчева, Людмила Миколаївна-
dc.contributor.authorМаркарова, Ольга-
dc.date.accessioned2025-02-14T21:37:32Z-
dc.date.available2025-02-14T21:37:32Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationМаркарова Ольга Технологія виробництва м’ясних виробів у цеху потужністю 400 кг готової продукції за зміну (23 ХТ Д 8998958.06.24 ПЗ) : пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи СВО «Бакалавр» за освітньо-професійною програмою «Харчові технології» зі спеціальності 181 «Харчові технології» /наук. кер. Кюрчева Л. М.- Запоріжжя, 2024. – 18 с.uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18417-
dc.description.abstractРобота присвячено дослідженню технології виробництва паштету "Делікатесний" з м'яса птиці вищого ґатунку та паштету "Пікантний" вищого ґатунку в умовах цеху з потужністю 400 кг готової продукції. В роботі надана характеристика сировини та допоміжних матеріалів для виробництва паштетних виробів. Розглянуті технології виробництва паштету. Виконано продуктові розрахунки при виробництві паштету пікантний і паштету делікатесний. Розроблено заходи безпеки праці та проведено економічні розрахунки.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя: ТДАТУuk
dc.subjectпаштет делікатеснийuk
dc.subjectтехнологія виробництваuk
dc.subjectпаштет пікантнийuk
dc.subjectаналіз ринкуuk
dc.titleТехнологія виробництва м’ясних виробів у цеху потужністю 400 кг готової продукції за зміну (23 ХТ Д 8998958.06.24 ПЗ)uk
dc.title.alternativeпояснювальна записка до кваліфікаційної роботи СВО «Бакалавр» за освітньо-професійною програмою «Харчові технології» зі спеціальності 181 «Харчові технології "uk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Бакалаврські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
_kvalifikatsiyna robota_2024.pdf424.95 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.