Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18417
Title: | Технологія виробництва м’ясних виробів у цеху потужністю 400 кг готової продукції за зміну (23 ХТ Д 8998958.06.24 ПЗ) |
Other Titles: | пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи СВО «Бакалавр» за освітньо-професійною програмою «Харчові технології» зі спеціальності 181 «Харчові технології " |
Authors: | Маркарова, Ольга |
Scientific director: | Кюрчева, Людмила Миколаївна |
Keywords: | паштет делікатесний;технологія виробництва;паштет пікантний;аналіз ринку |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Запоріжжя: ТДАТУ |
Citation: | Маркарова Ольга Технологія виробництва м’ясних виробів у цеху потужністю 400 кг готової продукції за зміну (23 ХТ Д 8998958.06.24 ПЗ) : пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи СВО «Бакалавр» за освітньо-професійною програмою «Харчові технології» зі спеціальності 181 «Харчові технології» /наук. кер. Кюрчева Л. М.- Запоріжжя, 2024. – 18 с. |
Abstract: | Робота присвячено дослідженню технології виробництва паштету "Делікатесний" з м'яса птиці вищого ґатунку та паштету "Пікантний" вищого ґатунку в умовах цеху з потужністю 400 кг готової продукції. В роботі надана характеристика сировини та допоміжних матеріалів для виробництва паштетних виробів. Розглянуті технології виробництва паштету. Виконано продуктові розрахунки при виробництві паштету пікантний і паштету делікатесний. Розроблено заходи безпеки праці та проведено економічні розрахунки. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18417 |
Appears in Collections: | Бакалаврські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
_kvalifikatsiyna robota_2024.pdf | 424.95 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.