Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18416
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКюрчева, Людмила Миколаївна-
dc.contributor.authorКужель, Анастасія-
dc.date.accessioned2025-02-14T21:28:39Z-
dc.date.available2025-02-14T21:28:39Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКужель Анастасія Технологія виробництва перекусних консервів із додаванням грибної сировини у цеху потужністю 1 туб готової продукції за зміну (23 ХТ Д 8998988 06.24): пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи СВО «Бакалавр» за освітньо-професійною програмою «Харчові технології» зі спеціальності 181 «Харчові технології» /наук. кер. Кюрчева Л. М.- Запоріжжя, 2024. – 25 с.uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18416-
dc.description.abstractМетою роботи стало технологічне обґрунтування організації виробництва консервів - маринадів «Суміші овочеві зимові з додаванням грибної сировини» в цеху потужністю 1 тисяча умовних банок готової продукції та виробництво замороженої продукції «Суміш овочева зимова з грибами» у кількості 4 тони за зміну. За зміну для виробництва «суміші овочеві зимові з додаванням грибної сировини» необхідно: Морква - 129,46 кг, Перець солодкий - 126,65 кг, Кукурудза - 129,46 кг, Цибуля - 137,08 кг, Гриби Глива -129,46 кг, а також: сіль – 11,7 кг, цукор – 23,41 кг, чорний перець – 0,388 кг, гвоздика – 0,07 кг, кориця – 0,07 кг, отцет, 70% - 1,56 кг, Вода – 159,28 кг. Для виробництва 1 тони замороженої овочевої суміші «Суміш овочева зимова з грибами»;, потрібно за зміну: Морква - 280 кг, Перець солодкий - 220 кг, Кукурудза - 280 кг, Цибуля - 60 кг, Гриби Глива -280 кг. У роботі наведено розрахунок та підбір технологічного обладнання, розрахунок потреб площ виробничих і складських приміщень; загальна сумарна площа цеху та холодильника складатиме приблизно 234 м², що буде дорівнювати необхідності використання 7 будівельних квадратів 6х6. Розроблено схему організації охорони праці на запроєктованих лініях відповідно до вимог чинного законодавства. Головною перевагою проєкту є можливість виробництва продуктів з підвищеним оздоровчим потенціалом, які можна споживати безпосередньо та використовувати як основу перших страв та гарнірівuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя: ТДАТУuk
dc.subjectконсерви овочевіuk
dc.subjectзаморожені овочіuk
dc.subjectвиробництва консервів - маринадівuk
dc.subjectвиробництво замороженої продукціїuk
dc.titleТехнологія виробництва перекусних консервів із додаванням грибної сировини у цеху потужністю 1 туб готової продукції за зміну (23 ХТ Д 8998988 06.24)uk
dc.title.alternativeпояснювальна записка до кваліфікаційної роботи СВО «Бакалавр» за освітньо-професійною програмою «Харчові технології» зі спеціальності 181 «Харчові технології»uk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Бакалаврські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kuzhelʹ Anastasiya _kvalifikatsiyna robota_2024.pdf522.55 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.