Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18413
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Кюрчева, Людмила Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Волошин, Арсен | - |
dc.date.accessioned | 2025-02-13T20:39:58Z | - |
dc.date.available | 2025-02-13T20:39:58Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Арсен Волошин Технологія виробництва сосисок і сардельок в умовах цеху потужністю 8т готової продукції за зміну (23 ХТ Д 8999005. 06.24) : пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи СВО «Бакалавр» за освітньо-професійною програмою «Харчові технології» зі спеціальності 181 «Харчові технології» /наук. кер. Кюрчева Л. М.- Запоріжжя, 2024. - 22 с. | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18413 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню технологічного процесу виробництва сосисок та сардельок. Охарактеризовано біохімічний склад, харчову цінність сировини і готової продукції. Вимоги стандартів до сировини і готової продукції. Наведені графіки надходження сировини та роботи цеху. Розглянуті технології виробництва варених ковбасних виробів. Виконано продуктові розрахунки сировини та допоміжних матеріалів при виробництві сосисок та сардельок. Підібране необхідне технологічне обладнання і виконаний розарахунок його кількості. Визначені технологічні площі цеху для виробництва ковбасних виробів зі свинини та яловичини. Виконано економічне обгрунтування виробництва запропонованої продукції. Наведені заходи з охорони праці та техніки безпеки. Виконана апаратурно-технологічна схема виробництва продукції та розроблений план виробничого цеху. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Запоріжжя: ТДАТУ | uk |
dc.subject | м’ясна сировина | uk |
dc.subject | технологія виробництва | uk |
dc.subject | сосиски, сардельки | uk |
dc.subject | ковбасні вироби | uk |
dc.title | Технологія виробництва сосисок і сардельок в умовах цеху потужністю 8т готової продукції за зміну (23 ХТ Д 8999005. 06.24) | uk |
dc.title.alternative | пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи СВО «Бакалавр» за освітньо-професійною програмою «Харчові технології» зі спеціальності 181 «Харчові технології» | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | Бакалаврські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Arsen Voloshyn_kvalifikatsiyna robota_2024.pdf | 452.18 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.