Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18413
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКюрчева, Людмила Миколаївна-
dc.contributor.authorВолошин, Арсен-
dc.date.accessioned2025-02-13T20:39:58Z-
dc.date.available2025-02-13T20:39:58Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationАрсен Волошин Технологія виробництва сосисок і сардельок в умовах цеху потужністю 8т готової продукції за зміну (23 ХТ Д 8999005. 06.24) : пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи СВО «Бакалавр» за освітньо-професійною програмою «Харчові технології» зі спеціальності 181 «Харчові технології» /наук. кер. Кюрчева Л. М.- Запоріжжя, 2024. - 22 с.uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18413-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота присвячена дослідженню технологічного процесу виробництва сосисок та сардельок. Охарактеризовано біохімічний склад, харчову цінність сировини і готової продукції. Вимоги стандартів до сировини і готової продукції. Наведені графіки надходження сировини та роботи цеху. Розглянуті технології виробництва варених ковбасних виробів. Виконано продуктові розрахунки сировини та допоміжних матеріалів при виробництві сосисок та сардельок. Підібране необхідне технологічне обладнання і виконаний розарахунок його кількості. Визначені технологічні площі цеху для виробництва ковбасних виробів зі свинини та яловичини. Виконано економічне обгрунтування виробництва запропонованої продукції. Наведені заходи з охорони праці та техніки безпеки. Виконана апаратурно-технологічна схема виробництва продукції та розроблений план виробничого цеху.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя: ТДАТУuk
dc.subjectм’ясна сировинаuk
dc.subjectтехнологія виробництваuk
dc.subjectсосиски, сарделькиuk
dc.subjectковбасні виробиuk
dc.titleТехнологія виробництва сосисок і сардельок в умовах цеху потужністю 8т готової продукції за зміну (23 ХТ Д 8999005. 06.24)uk
dc.title.alternativeпояснювальна записка до кваліфікаційної роботи СВО «Бакалавр» за освітньо-професійною програмою «Харчові технології» зі спеціальності 181 «Харчові технології»uk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Бакалаврські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Arsen Voloshyn_kvalifikatsiyna robota_2024.pdf452.18 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.