Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18411
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПрокопенко, Валерій-
dc.date.accessioned2025-02-13T19:45:42Z-
dc.date.available2025-02-13T19:45:42Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationПрокопенко Валерій Технологія виробництва соусів овочевих з грибами в умовах цеху потужністю 1 туб готової продукції за зміну (23 ХТ Д 8998952.06.24) : пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи СВО «Бакалавр» за освітньо-професійною програмою «Харчові технології» зі спеціальності 181 «Харчові технології». - Запоріжжя, 2024. - 25 с.uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18411-
dc.description.abstractМетою кваліфікаційної роботи стало обґрунтування технології виробництва овочевих консервів «Соус на основі томатів з додаванням перцю болгарського та грибів гливи» та «Баклажани з додаванням перцю болгарського та грибів гливи». За результатами аналізу літературних джерел визначено особливості формування сучасної лінії виробництва запланованого асортименту, необхідні заходи з технічного переоснащення з урахуванням використання грибної сировини. Розроблено апаратурно-технологічну схему виробництва та визначено фактори ризиків харчової безпеки запланованого асортименту та критичну контрольну точку на лініях (етап стерилізації). Здійснено продуктові розрахунки, розрахунок та підбір технологічного обладнання, розрахунок площі виробничих приміщень, що дорівнює 288 м2. Розраховано собівартість запланованого асортименту продукції, що складає 65,07 грн/кг для «Соусу..» та 71,17 грн/кг для «Баклажанів...» та дає змогу виробляти продукцію з рентабельністю вище 15 %. Розроблено схему організації охорони праці на запроєктованих лініях відповідно до вимог чинного законодавства. Головною перевагою проєкту є можливість виробництва продуктів з підвищеним оздоровчим потенціалом, а також легкої реконструкції для інших видів сировини. Передбачено використання класичної скляної тари з сучасним способом закупорювання гвинтовими кришками твіст- офф або з бугельним замком.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя: ТДАТУuk
dc.subjectнатуральні овочеві консервиuk
dc.subjectгриби гливиuk
dc.subjectтехнології виробництва овочевих консервівuk
dc.subjectвиробництва соусівuk
dc.titleТехнологія виробництва соусів овочевих з грибами в умовах цеху потужністю 1 туб готової продукції за зміну ( 23 ХТ Д 8998952.06.24)uk
dc.title.alternativeпояснювальна записка до кваліфікаційної роботи СВО «Бакалавр» за освітньо-професійною програмою «Харчові технології» зі спеціальності 181 «Харчові технології».uk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Бакалаврські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
kvalifikatsiyna robota_2024_ В._41ХТ_removed.pdf570.03 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.