Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18410
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКюрчева, Людмила Миколаївна-
dc.contributor.authorБордюг, Інна-
dc.date.accessioned2025-02-13T19:34:03Z-
dc.date.available2025-02-13T19:34:03Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationБордюг Інна Технологія виробництва вермутів в умовах ПАТ «Коблево (23ХТД.10443675.06.24) : пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи СВО «Бакалавр» за освітньо-професійною програмою «Харчові технології» зі спеціальності 181 «Харчові технології»/ Наук. керівник Кюрчева Л.М. - Запоріжжя, 2024. - 23 с.uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18410-
dc.description.abstractМетою кваліфікаційної роботи було вибір та обґрунтування технологічної схеми виробництва вермуту міцного червоного «Маренго», яка забезпечує випуск високоякісної продукції. Виконані продуктові розрахунки, розрахунки та підбір технологічного обладнання, розраховані площі складських приміщень. Була розроблена схема технохімічного і мікробіологічного контролю виробництва, яка дозволяє контролювати якість сировини, напівпродуктів та вермуту на всіх етапах його виробництва. Розроблений таким чином проект забезпечить загальне виробництво готової продукції в 42000 дал на рік з рентабельністю виробництва 26,96% та загальним прибутком 22,29 млн грн на рік. Гарантованим способом забезпечення виробництва високоякісної і безпечної готової продукції є система НАССР, реалізація якої пов'язана з харчовими підприємствами нашої країни, в тому числі з вином. При складанні плану НАССР було визначено ККТ 1Б: при пастеризації. Використане обладнання дозволить автоматизувати технологічний процес, що позитивно вплине на якість продукції. розраховано необхідну площу виробничих приміщень (319,56 м2).uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя: ТДАТУuk
dc.subjectвиробництва вермутуuk
dc.subjectтехнологічного обладнанняuk
dc.subjectвиробництво винаuk
dc.subjectвиноматеріалuk
dc.titleТехнологія виробництва вермутів в умовах ПАТ «Коблево (23ХТД.10443675.06.24)uk
dc.title.alternative: пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи СВО «Бакалавр» за освітньо-професійною програмою «Харчові технології» зі спеціальності 181 «Харчові технології»uk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Бакалаврські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Bordyuh Inna kvalifikatsiyna robota_2024.pdf478.52 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.