Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18409
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКюрчева, Людмила Миколаївна-
dc.contributor.authorНазарько, Володимир-
dc.date.accessioned2025-02-13T19:06:43Z-
dc.date.available2025-02-13T19:06:43Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationНазарько Володимир Технологія виробництва низькокалорійних безалкогольних напоїв бродіння в умовах цеху потужністю 80 т. готової продукції за зміну ( 23 ХТ Д 10443683.06.24) : пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи СВО «Бакалавр» за освітньо-професійною програмою «Харчові технології» зі спеціальності 181 «Харчові технології»/ Наук. керівник Кюрчева Л.М. - Запоріжжя, 2024. - 21 с.uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18409-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота присвячена вивченню сучасним методам виробництва напоїв бродіння безалкогольних низькокалорійних на зерновій сировині на прикладі таких продуктів, як «Квас темний» та «Квас білий». В курсовому проекті надані характеристики сировини та допоміжних матеріалів, що застосовуються при виробництві квасів. Сформована технологія виробництва квасів та розливу їх у поліетиленову тару. Розроблено план санітарної обробки технологічних ліній, результати аналізу небезпечних факторів та визначення критичних точок контролю за системою НАССР. Проведений підбір та розрахунок технологічного обладнання та технологічних площ цехів виробництва та розливу квасів. Розраховано економічні показники виробництва квасу. Рентабельність продукції виробництва квасу світлого є більш прибутковим -22,73 %, для квасу темного - 8,56%, прибуток від реалізації квасу темного становить -1 993 808,35 грн., квасу світлого - 2 252 800,35 грн. Розглянуто питання охорони праці та навколишнього середовища.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя: ТДАТУuk
dc.subjectтехнологія бродінняuk
dc.subjectквас темнийuk
dc.subjectекстракт солодово-злаковийuk
dc.subjectквас білийuk
dc.subjectконцентрат квасного суслаuk
dc.titleТехнологія виробництва низькокалорійних безалкогольних напоїв бродіння в умовах цеху потужністю 80 т. готової продукції за зміну ( 23 ХТ Д 10443683.06.24)uk
dc.title.alternativeпояснювальна записка до кваліфікаційної роботи СВО «Бакалавр» за освітньо-професійною програмою «Харчові технології» зі спеціальності 181 «Харчові технології»uk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Бакалаврські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Nazarʹko Volodymyr 2024_Tekhnolohiya vyrobnytstva.pdf446.63 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.