Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18407
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorСердюк, Марина Єгорівна-
dc.contributor.authorБизова, Ангеліна-
dc.date.accessioned2025-02-13T14:05:57Z-
dc.date.available2025-02-13T14:05:57Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationБизова Ангеліна Технологія виробництва пельменів в умовах цеху потужністю 1200 кг готової продукції за зміну. (23 ХТД. 8999351.06.24): пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи СВО «Бакалавр» за освітньо-професійною програмою «Харчові технології» зі спеціальності 181 «Харчові технології»/ Наук. керівник Сердюк М. Є.– Запоріжжя, 2024. - 20 с.uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18407-
dc.description.abstractКваліфікаційну роботу присвячено дослідженню технологічного процесу виробництва пельменів. В роботі наведено технологічну схему виробництва пельменів, також наведено графік роботи лінії та програму роботи цеху виробництва пельменів. Надано характеристику використовуваної основної сировини, її фізико-хімічний склад, і технологічні особливості, аналіз небезпечних факторів та встановлення критичних контрольних точок за системою НАССР. Розроблено схему хіміко-технологічного та мікробіологічного контролю виробництва пельменів. Виконано продуктові та економічні розрахунки при виробництві пельменів. Проведений підбір і розрахунок технологічного обладнання та технологічних площ цеху для виробництва свинячих та яловичих пельменів. Надано інформацію про охорону праці.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя: ТДАТУuk
dc.subjectм’ясна сировинаuk
dc.subjectсипуча сировинаuk
dc.subjectтехнологія виробництва пельменівuk
dc.subjectхіміко-технологічний та мікробіологічний контрольuk
dc.titleТехнологія виробництва пельменів в умовах цеху потужністю 1200 кг готової продукції за зміну. (23 ХТД. 8999351.06.24)uk
dc.title.alternativeпояснювальна записка до кваліфікаційної роботи СВО «Бакалавр» за освітньо-професійною програмою «Харчові технології» зі спеціальності 181 «Харчові технології».uk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Бакалаврські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Byzova Anhelina Tekhnolohiya vyrobnytstva_2024.pdf441.88 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.