Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18407
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Сердюк, Марина Єгорівна | - |
dc.contributor.author | Бизова, Ангеліна | - |
dc.date.accessioned | 2025-02-13T14:05:57Z | - |
dc.date.available | 2025-02-13T14:05:57Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Бизова Ангеліна Технологія виробництва пельменів в умовах цеху потужністю 1200 кг готової продукції за зміну. (23 ХТД. 8999351.06.24): пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи СВО «Бакалавр» за освітньо-професійною програмою «Харчові технології» зі спеціальності 181 «Харчові технології»/ Наук. керівник Сердюк М. Є.– Запоріжжя, 2024. - 20 с. | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18407 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційну роботу присвячено дослідженню технологічного процесу виробництва пельменів. В роботі наведено технологічну схему виробництва пельменів, також наведено графік роботи лінії та програму роботи цеху виробництва пельменів. Надано характеристику використовуваної основної сировини, її фізико-хімічний склад, і технологічні особливості, аналіз небезпечних факторів та встановлення критичних контрольних точок за системою НАССР. Розроблено схему хіміко-технологічного та мікробіологічного контролю виробництва пельменів. Виконано продуктові та економічні розрахунки при виробництві пельменів. Проведений підбір і розрахунок технологічного обладнання та технологічних площ цеху для виробництва свинячих та яловичих пельменів. Надано інформацію про охорону праці. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Запоріжжя: ТДАТУ | uk |
dc.subject | м’ясна сировина | uk |
dc.subject | сипуча сировина | uk |
dc.subject | технологія виробництва пельменів | uk |
dc.subject | хіміко-технологічний та мікробіологічний контроль | uk |
dc.title | Технологія виробництва пельменів в умовах цеху потужністю 1200 кг готової продукції за зміну. (23 ХТД. 8999351.06.24) | uk |
dc.title.alternative | пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи СВО «Бакалавр» за освітньо-професійною програмою «Харчові технології» зі спеціальності 181 «Харчові технології». | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | Бакалаврські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Byzova Anhelina Tekhnolohiya vyrobnytstva_2024.pdf | 441.88 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.