Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18406
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Гончар, Юлія Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Вєлков, Кирило | - |
dc.date.accessioned | 2025-02-13T13:47:15Z | - |
dc.date.available | 2025-02-13T13:47:15Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Вєлков Кирило. Удосконалення процесу виробництва зернового хліба (23ХТК.10443675.12.23) : пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи СВО «Бакалавр» за освітньо-професійною програмою «Харчові технології» зі спеціальності 181 «Харчові технології»/ Наук. керівник Гончар Ю.М. – Запоріжжя, 2024. - 21 с. | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18406 | - |
dc.description.abstract | В кваліфікаційній роботі виконано необхідні технологічні розрахунки, запропоновано сучасне тістоприготувальне та тістообробне обладнання, що забезпечує високу якість виробу. Розраховано площу виробничого цеху, яка складає 102,45 м2. Визначено критичні контрольні точки та розроблено НАССР, план виробничого процесу виробництва хліба «Зернового». Також розглянуто етап техніко-хімічного контролю виробництва напівфабрикатів і готової продукції. При проведенні економічних розрахунків розраховано собівартість хліба «Зернового» вона становить 20,91 грн. Прибуток від продажу «Зернового» хліба за ціною 1 кг хліба 31 грн. складе 4 378 932,78 грн, а рівень рентабельності 48,25%. Отже витрати на виробництво хліба повністю окупаються. Важливу увагу було приділено питанням охорони праці для забезпечення дотримання вимог охорони праці та навколишнього середовища. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Запоріжжя: ТДАТУ | uk |
dc.subject | хлібопекарська промисловість | uk |
dc.subject | виробництво хліба | uk |
dc.subject | кваліфікаційна робота | uk |
dc.title | Удосконалення процесу виробництва зернового хліба (23ХТК.10443675.12.23). | uk |
dc.title.alternative | пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи СВО «Бакалавр» за освітньо-професійною програмою «Харчові технології» зі спеціальності 181 «Харчові технології». | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | Бакалаврські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Vyelkov Kyrylo. Udoskonalennya protsesu_2024.pdf | 449.51 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.