Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18405
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorГончар, Юлія Миколаївна-
dc.contributor.authorБондарєва, Анастасія-
dc.date.accessioned2025-02-13T13:26:46Z-
dc.date.available2025-02-13T13:26:46Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationБондарєва Анастасія. Технологія виробництва вареників у цеху потужністю 500 кг готової продукції за зміну ( 23 ХТ Д 8999446.06.24) : пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи СВО «Бакалавр» за освітньо-професійною програмою «Харчові технології» зі спеціальності 181 «Харчові технології»/ Наук. керівник Гончар Ю.М. – Запоріжжя, 2024. - 23 с.uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18405-
dc.description.abstractВ кваліфікаційній роботі надана характеристика сировини та допоміжних матеріалів для виробництва вареників. Розглянуті технології виробництва вареників. Виконано продуктові розрахунки при виробництві вареників з картоплею та грибами. Проведений підбір і розрахунок технологічного обладнання та технологічних площ цеху продукції вареників. Надана вичерпна інформація з охорони праці та навколишнього середовища скерована на ряд заходів, спрямованих на попередження забруднення навколишнього середовища.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя: ТДАТУuk
dc.subjectтехнології виробництва варениківuk
dc.subjectтехнологічна лінія варениківuk
dc.subjectтехнологічне обладнанняuk
dc.titleТехнологія виробництва вареників у цеху потужністю 500 кг готової продукції за зміну ( 23 ХТ Д 8999446.06.24)uk
dc.title.alternativeпояснювальна записка до кваліфікаційної роботи СВО «Бакалавр» за освітньо-професійною програмою «Харчові технології» зі спеціальності 181 «Харчові технології».uk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Бакалаврські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Bondaryeva A. Tekhnolohiya vyrobnytstva_2024.pdf526.43 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.