Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18405
Title: | Технологія виробництва вареників у цеху потужністю 500 кг готової продукції за зміну ( 23 ХТ Д 8999446.06.24) |
Other Titles: | пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи СВО «Бакалавр» за освітньо-професійною програмою «Харчові технології» зі спеціальності 181 «Харчові технології». |
Authors: | Бондарєва, Анастасія |
Scientific director: | Гончар, Юлія Миколаївна |
Keywords: | технології виробництва вареників;технологічна лінія вареників;технологічне обладнання |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Запоріжжя: ТДАТУ |
Citation: | Бондарєва Анастасія. Технологія виробництва вареників у цеху потужністю 500 кг готової продукції за зміну ( 23 ХТ Д 8999446.06.24) : пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи СВО «Бакалавр» за освітньо-професійною програмою «Харчові технології» зі спеціальності 181 «Харчові технології»/ Наук. керівник Гончар Ю.М. – Запоріжжя, 2024. - 23 с. |
Abstract: | В кваліфікаційній роботі надана характеристика сировини та допоміжних матеріалів для виробництва вареників. Розглянуті технології виробництва вареників. Виконано продуктові розрахунки при виробництві вареників з картоплею та грибами. Проведений підбір і розрахунок технологічного обладнання та технологічних площ цеху продукції вареників. Надана вичерпна інформація з охорони праці та навколишнього середовища скерована на ряд заходів, спрямованих на попередження забруднення навколишнього середовища. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18405 |
Appears in Collections: | Бакалаврські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Bondaryeva A. Tekhnolohiya vyrobnytstva_2024.pdf | 526.43 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.