Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18405
Title: Технологія виробництва вареників у цеху потужністю 500 кг готової продукції за зміну ( 23 ХТ Д 8999446.06.24)
Other Titles: пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи СВО «Бакалавр» за освітньо-професійною програмою «Харчові технології» зі спеціальності 181 «Харчові технології».
Authors: Бондарєва, Анастасія
Scientific director: Гончар, Юлія Миколаївна
Keywords: технології виробництва вареників;технологічна лінія вареників;технологічне обладнання
Issue Date: 2024
Publisher: Запоріжжя: ТДАТУ
Citation: Бондарєва Анастасія. Технологія виробництва вареників у цеху потужністю 500 кг готової продукції за зміну ( 23 ХТ Д 8999446.06.24) : пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи СВО «Бакалавр» за освітньо-професійною програмою «Харчові технології» зі спеціальності 181 «Харчові технології»/ Наук. керівник Гончар Ю.М. – Запоріжжя, 2024. - 23 с.
Abstract: В кваліфікаційній роботі надана характеристика сировини та допоміжних матеріалів для виробництва вареників. Розглянуті технології виробництва вареників. Виконано продуктові розрахунки при виробництві вареників з картоплею та грибами. Проведений підбір і розрахунок технологічного обладнання та технологічних площ цеху продукції вареників. Надана вичерпна інформація з охорони праці та навколишнього середовища скерована на ряд заходів, спрямованих на попередження забруднення навколишнього середовища.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18405
Appears in Collections:Бакалаврські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Bondaryeva A. Tekhnolohiya vyrobnytstva_2024.pdf526.43 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.