Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18265
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПроскурін, Я. С.-
dc.contributor.authorКовальов, Олександр Олександрович-
dc.contributor.authorKovalov, Oleksandr-
dc.date.accessioned2024-12-29T12:55:38Z-
dc.date.available2024-12-29T12:55:38Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationПроскурін Я. С., Ковальов О. О. Шляхи зниження кількості харчових відходів в межах реалізації угоди «EGD». Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі : матеріали VІ Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конференції, м. Запоріжжя, 01- 25 листопада 2024 р. Запоріжжя : ТДАТУ, 2024. С. 263-264.uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18265-
dc.description.abstractUA: Проблема харчових відходів набуває все більшої актуальності у світі, оскільки призводить до значних економічних, екологічних та соціальних наслідків. За даними Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (ФАО), щорічно близько третини всіх вироблених продуктів харчування втрачається або викидається, що еквівалентно 1,3 млрд. тонн їжі. Ця проблема особливо гостра в розвинених країнах, де споживачі викидають велику кількість їжі через надмірне споживання, відсутність належних умов зберігання та розповсюдження, а також застарілі практики управління відходами.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя : ТДАТУuk
dc.subjectзниження харчових відходівuk
dc.subjectEGDuk
dc.subjectкомплексний підхідuk
dc.titleШляхи зниження кількості харчових відходів в межах реалізації угоди «EGD»uk
dc.typeArticleuk
local.identifier.udc631uk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Conferens_2024_263-264.pdf247.16 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.