Шляхи зниження кількості харчових відходів в межах реалізації угоди «EGD»
Вантажиться...
Дата
Автори
Проскурін, Я. С.
Ковальов, Олександр Олександрович
Kovalov, Oleksandr
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
ORCID
Видавець
Запоріжжя : ТДАТУ
Анотація
UA: Проблема харчових відходів набуває все
більшої актуальності у світі, оскільки призводить до значних
економічних, екологічних та соціальних наслідків. За даними
Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (ФАО),
щорічно близько третини всіх вироблених продуктів харчування
втрачається або викидається, що еквівалентно 1,3 млрд. тонн їжі. Ця
проблема особливо гостра в розвинених країнах, де споживачі
викидають велику кількість їжі через надмірне споживання, відсутність
належних умов зберігання та розповсюдження, а також застарілі
практики управління відходами.
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис
Проскурін Я. С., Ковальов О. О. Шляхи зниження кількості харчових відходів в межах реалізації угоди «EGD». Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі : матеріали VІ Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конференції, м. Запоріжжя, 01- 25 листопада 2024 р. Запоріжжя : ТДАТУ, 2024. С. 263-264.