Шляхи зниження кількості харчових відходів в межах реалізації угоди «EGD»

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Автори

Проскурін, Я. С.
Ковальов, Олександр Олександрович
Kovalov, Oleksandr

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

ORCID

Видавець

Запоріжжя : ТДАТУ

Анотація

UA: Проблема харчових відходів набуває все більшої актуальності у світі, оскільки призводить до значних економічних, екологічних та соціальних наслідків. За даними Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (ФАО), щорічно близько третини всіх вироблених продуктів харчування втрачається або викидається, що еквівалентно 1,3 млрд. тонн їжі. Ця проблема особливо гостра в розвинених країнах, де споживачі викидають велику кількість їжі через надмірне споживання, відсутність належних умов зберігання та розповсюдження, а також застарілі практики управління відходами.

Опис

Бібліографічний опис

Проскурін Я. С., Ковальов О. О. Шляхи зниження кількості харчових відходів в межах реалізації угоди «EGD». Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі : матеріали VІ Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конференції, м. Запоріжжя, 01- 25 листопада 2024 р. Запоріжжя : ТДАТУ, 2024. С. 263-264.

DOI

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By