Тенденції розвитку обладнання для охолодження молока на закордонних тваринницьких фермах
Вантажиться...
Дата
Автори
Дереза, Сергій Володимирович
Сулейманова, Е. Е.
Dereza, Serhii
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
ORCID
Видавець
Запоріжжя : 2024
Анотація
UA: Молоко, як сировину для молочної
промисловості, можна вважати якісним, якщо в ньому збережені
первісні властивості, і воно може бути перероблено з максимальним
використанням корисних компонентів. Виконання цього завдання
значною мірою залежить від первинної обробки молока на молочних
фермах: чим ефективніше первинна обробка, тим вище якість молока і, отже, вище ефективність всієї молочної промисловості. Однією з
найважливіших особливостей свіжовидоєного молока є його
спроможність стримувати розмноження бактерій протягом перших
годин. Тому молоко відразу ж після доїння необхідно охолодити.
Опис
Бібліографічний опис
Дереза С. В., Сулейманова Е. Е. Тенденції розвитку обладнання для охолодження молока на закордонних тваринницьких фермах. Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі : матеріали VІ Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конференції (Запоріжжя, 01- 25 листопада 2024 р.). Запоріжжя : ТДАТУ, 2024. С. 155-158.