Аналіз сучасного стану та проблем машинобудівної галузі в напрямку переробки м'яса

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Автори

Ізотов, В. М.
Ковальов, Олександр Олександрович
Самойчук, Кирило Олегович
Kovalov, Oleksandr
Samoichuk, Kyryl

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

ORCID

Видавець

Запоріжжя : 2024

Анотація

UA: Харчова промисловість України забезпечує соціально-економічну стабільність та продовольчу безпеку населення, відіграє важливу роль у зростанні української економіки, має значну частку в структурі промисловості (21,0% у 2017 р.), сприяє формуванню експортного потенціалу країни (23,1% промислового експорту) та є привабливою для іноземних інвестицій (26,1% від загального обсягу прямих інвестиційну промисловість України. Основні матеріали дослідження напрямки: теплове та холодильне. Теплове обладнання застосовується зазвичай в закладах громадського харчування. За метою і сферою використання воно може бути універсальним або спеціалізованим. Детальна класифікація теплового обладнання: поділ за основними параметрами: жарка і випічка; варка і приготування на пару; комбіновані процеси; розморожування; розігрів готових виробів; підтримка необхідної температури харчових продуктів.

Опис

Бібліографічний опис

Ізотов В. М., Ковальов О. О., Самойчук К. О. Аналіз сучасного стану та проблем машинобудівної галузі в напрямку переробки м'яса. Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі : матеріали VІ Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конференції (Запоріжжя, 01- 25 листопада 2024 р.). Запоріжжя : ТДАТУ, 2024. С. 82-84.

DOI

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By