Аналіз сучасного стану та проблем машинобудівної галузі в напрямку переробки м'яса
Вантажиться...
Дата
Автори
Ізотов, В. М.
Ковальов, Олександр Олександрович
Самойчук, Кирило Олегович
Kovalov, Oleksandr
Samoichuk, Kyryl
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
ORCID
Видавець
Запоріжжя : 2024
Анотація
UA: Харчова промисловість України
забезпечує соціально-економічну стабільність та продовольчу безпеку
населення, відіграє важливу роль у зростанні української економіки,
має значну частку в структурі промисловості (21,0% у 2017 р.), сприяє
формуванню експортного потенціалу країни (23,1% промислового
експорту) та є привабливою для іноземних інвестицій (26,1% від
загального обсягу прямих інвестиційну промисловість України.
Основні матеріали дослідження напрямки: теплове та
холодильне. Теплове обладнання застосовується зазвичай в закладах
громадського харчування. За метою і сферою використання воно може
бути універсальним або спеціалізованим. Детальна класифікація
теплового обладнання: поділ за основними параметрами: жарка і
випічка; варка і приготування на пару; комбіновані процеси;
розморожування; розігрів готових виробів; підтримка необхідної
температури харчових продуктів.
Опис
Бібліографічний опис
Ізотов В. М., Ковальов О. О., Самойчук К. О. Аналіз сучасного стану та проблем машинобудівної галузі в напрямку переробки м'яса. Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі : матеріали VІ Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конференції (Запоріжжя, 01- 25 листопада 2024 р.). Запоріжжя : ТДАТУ, 2024. С. 82-84.