Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18113
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Кюрчев, Сергій Володимирович | - |
dc.contributor.author | Крєстов, Всеволод Геннадійович | - |
dc.date.accessioned | 2024-10-31T13:34:05Z | - |
dc.date.available | 2024-10-31T13:34:05Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Крєстов В. Г. Проєктування технологічної лінії виробництва хліба в умовах Мелітопольського району Запорізької області : кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 133 «Галузеве машинобудування». Крєстов Всеволод Геннадійович. Наук. керівник д.т.н., професор С. В. Кюрчев. Запоріжжя, 2024. 79 с., 27 літ. джерел. | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18113 | - |
dc.description.abstract | UA: Хліб – є видатним винаходом людства. На нашій планеті мало речей, які, як хліб не втрачають своєї цінності незалежно від часу та року. Хлібні продукти є одною з основних складових раціону людини. Споживання хліба в різних країнах становить від 150 до 500 грамів на людину щоденно. У періоди соціальної або міжнародної а як наслідок економічної кризи вживання хліба значно збільшується, оскільки хліб відноситься до найбільш доступних продуктів харчування. Шляхом вживання хліба людина практично наполовину задовольняє свої потреби у вуглеводах, на третину - у білках, трохи більше ніж наполовину - у вітамінах групи В, солях фосфору і заліза. Хліб із пшеничної обойної або житньої муки практично повністю вирішує необхідність у харчових волокнах. Сучасне виробництво хліба характеризується високим рівнем механізації і автоматизації технологічних процесів. Нові технології та постійне розширення асортименту хлібобулочних виробів визначають сучасний стан хлібопекарської галузі. Крім того, широке впровадження підприємств малої потужності різних форм власності є характерною рисою цього сектора. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Запоріжжя : 2024 | uk |
dc.subject | виробництво хліба | uk |
dc.subject | технологічна лінія | uk |
dc.subject | вдосконалення | uk |
dc.subject | купівельна спроможність | uk |
dc.subject | прибуток | uk |
dc.subject | охорона праці | uk |
dc.subject | строк окупності | uk |
dc.title | Проєктування технологічної лінії виробництва хліба в умовах Мелітопольського району Запорізької області | uk |
dc.title.alternative | кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 133 «Галузеве машинобудування» | uk |
dc.type | Other | uk |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ilovepdf_merged.pdf | 1.73 MB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.