Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1803
Title: | Основні підходи до аналізу тристадійної моделі замісу тіста |
Other Titles: | Basic ways to analyze a three stage model During the dough mixing process |
Authors: | Янаков, Валерій Петрович Янаков, Валерий Петрович Івженко, Олександр Васильович Ивженко, Александр Васильевич Ivzhenko, Oleksandr Самек, Я. В. |
Keywords: | заміс;тісто;структура |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету : наукове фахове видання;Вип. 13, т. 6 (С. 185-195) |
Abstract: | Стаття присвячена аналізу процесів, які протікають при замісі тіста. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1803 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.