Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18003
Title: Менеджмент мисливських господарств
Authors: Нехай, Вікторія Василівна
Nekhai, Viktoriia
Keywords: мисливське господарство;управління мисливськими підприємствами;менеджмент мисливських господарств;розвиток національної економіки
Issue Date: 2024
Publisher: Запоріжжя : 2024
Citation: Нехай В. В. Менеджмент мисливських господарств. Форсайт розбудови України: економіко-правовий та управлінський виміри : матеріали ІІ міжнародної науково-практичної конференції (Запоріжжя, 30 травня 2024 р.). Запоріжжя : ТДАТУ, 2024. С. 46-49.
Abstract: UA: Мисливство в Україні має культурне значення. Багато традицій та звичаїв, пов'язані з мисливством, яке відіграє важливу роль у формуванні національної ідентичності та спадщини. Але воно відіграє й значну роль в економічному аспекті. Цей вид людської діяльності тісно пов'язаний з традиціями та історією країни, а також є важливим для збереження біорізноманіття та екосистем. Україна має багату природу, яка надає різноманітні можливості для мисливців: ліси, степи, болота та гори створюють ідеальне середовище для різних видів мисливських занять. Мисливство в Україні регулюється законодавством, яке встановлює правила та обмеження для полювання на диких тварин. Зокрема, існують обмеження з приводу сезонів полювання, видів тварин, на які можна полювати, а також обмеження щодо видів зброї, що дозволяється використовувати.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18003
Appears in Collections:кафедра Менеджмент

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
forsayt_ confer_ 2024_46-49.pdf442.85 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.