Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17991
Title: Новітні тренди активізації міжнародного бізнесу
Authors: Водяницька, Аліна
Scientific director: Плотніченко, Світлана Романівна
Plotnichenko, Svitlana
Keywords: технологічні інновації в міжнародному бізнесі;сталий розвиток;розвиток міжкультурної компетентності;адаптування стратегій до місцевих умов
Issue Date: 2024
Publisher: Запоріжжя : 2024
Citation: Водяницька А., Плотніченко С. Р. Новітні тренди активізації міжнародного бізнесу. Форсайт розбудови України: економіко-правовий та управлінський виміри : матеріали ІІ міжнародної науково-практичної конференції (Запоріжжя, 30 травня 2024 р.). Запоріжжя : ТДАТУ, 2024. С. 197-200.
Abstract: UA: Сучасний світ постійно змінюється та еволюціонує, що створює безліч нових можливостей і викликів для компаній, які прагнуть успіху на глобальному ринку. Останні роки були особливо важливими для розвитку нових трендів, які впливають на міжнародні бізнес- практики. Ці тренди охоплюють широкий спектр аспектів, від технологічних інновацій до змін у культурних, соціальних і екологічних цінностях. У цьому тексті ми розглянемо декілька найбільш суттєвих новітніх трендів, що впливають на міжнародний бізнес. Одним з ключових трендів є технологічні інновації, такі як штучний інтелект, блокчейн, Інтернет речей тощо. Вони впливають на всі сфери бізнесу, від виробництва до маркетингу та логістики, і дозволяють компаніям оптимізувати процеси, поліпшити продуктивність і підвищити якість своїх продуктів та послуг. Наприклад, застосування штучного інтелекту в аналітиці даних може допомогти компаніям отримувати цінну інформацію щодо споживачів, їхніх попередніх покупок та уподобань. Це дає можливість налаштувати персоналізований підхід до клієнтів і покращити їхнє задоволення від продукту або послуги.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17991
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
forsayt_ confer_ 2024_197-200.pdf441.61 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.