Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17945
Title: Управління персоналом підприємства основні аспекти сутності поняття
Authors: Іщенко, Катерина
Scientific director: Плотніченко, Світлана Романівна
Plotnichenko, Svitlana
Keywords: виробництво;потенціал персоналу;визначення цілей управління людськими ресурсами;управління персоналом на підприємстві
Issue Date: 2024
Publisher: Запоріжжя : 2024
Citation: Іщенко К., Плотніченко С. Р. Управління персоналом підприємства основні аспекти сутності поняття. Форсайт розбудови України: економіко-правовий та управлінський виміри : матеріали ІІ міжнародної науково-практичної конференції (Запоріжжя, 30 травня 2024 р.). Запоріжжя : ТДАТУ, 2024. С. 33-36.
Abstract: UA: На відміну від матеріальних факторів виробництва, персонал може приймати рішення і критично оцінювати вимоги, що до нього пред'являються, що робить його одним із найскладніших об'єктів управління в організації. Співробітники дуже чутливі до управлінських дій, на які немає чіткої реакції, а також мають суб'єктивні інтереси. Для врахування людського фактора в розвитку системи управління персоналом організації сьогодні особливого значення набуває управління персоналом. Це дає змогу реалізувати та виявити широкий спектр проблем, пов'язаних з адаптацією особистості до зовнішніх умов. Сьогодні ніхто не заперечує, що співробітники організації є її найціннішим активом, оскільки вони гарантують як зростання компанії, так і стабільну позицію.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17945
Appears in Collections:Публікації здобувачів (бакалаврів. магістрів, аспірантів)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
forsayt_ confer_ 2024_33-36.pdf440.73 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.