Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17941
Title: Управління імпортною діяльністю підприємств
Authors: Гречана, Ірина
Гусак, Денис
Гриценко, Роман
Scientific director: Нехай, Вікторія Василівна
Nekhai, Viktoriia
Keywords: експорт національного продукту;імпортна діяльність;стратегії розвитку підприємства;доступ до ресурсів, технологій та ринків;функціонування на глобальному ринку
Issue Date: 2024
Publisher: Запоріжжя : 2024
Citation: Гречана І., Гусак Д., Гриценко Р., Нехай В. В. Управління імпортною діяльністю підприємств. Форсайт розбудови України: економіко-правовий та управлінський виміри : матеріали ІІ міжнародної науково-практичної конференції (Запоріжжя, 30 травня 2024 р.). Запоріжжя : ТДАТУ, 2024. С. 20-23.
Abstract: UA: Управління зовнішньоекономічною діяльністю - це стратегічне керівництво та організація всіх аспектів взаємодії підприємства з міжнародними партнерами, ринками та урядами. Це включає в себе планування експорту та імпорту, аналіз зовнішнього середовища, управління міжнародними контрактами та переговорами, ризик-менеджмент у зовнішніх операціях, а також відносини з митними та регуляторними органами. Ефективний менеджмент зовнішньоекономічної діяльності дозволяє підприємствам максимально використовувати можливості міжнародного ринку та зменшує ризики, пов'язані з міжнародною діяльністю. Імпортна діяльність підприємства має декілька ключових сенсів: Доступ до ресурсів та товарів Імпорт дозволяє підприємству отримати доступ до різноманітних ресурсів, сировини, обладнання та товарів, які можуть бути недоступні або менш якісні на внутрішньому ринку. Це дозволяє покращити якість продукції та знизити витрати на виробництво. Імпорт дозволяє підприємству отримати доступ до різноманітних ресурсів, сировини, обладнання та товарів, які можуть бути недоступні або менш якісні на внутрішньому ринку. Це дозволяє покращити якість продукції та знизити витрати на виробництво.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17941
Appears in Collections:Публікації здобувачів (бакалаврів. магістрів, аспірантів)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
forsayt_ confer_ 2024_20-23.pdf517.35 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.