Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17940
Title: Менеджмент післявоєнного відновлення в сфері туризму
Authors: Агєєва, Ірина Вікторівна
Ahieieva, Iryna
Keywords: туристичної індустрія;співпраця туристичної спільноти;потенціал відновлення у післявоєнний період;сучасні технології менеджменту в туризмі;пріоритети повоєнного відновлення туристичного бізнесу в Україні
Issue Date: 2024
Publisher: Запоріжжя : 2024
Citation: Агєєва І. В. Менеджмент післявоєнного відновлення в сфері туризму. Форсайт розбудови України: економіко-правовий та управлінський виміри : матеріали ІІ міжнародної науково-практичної конференції (Запоріжжя, 30 травня 2024 р.). Запоріжжя : ТДАТУ, 2024. С. 12-15.
Abstract: UA: Ефективність будь-якої організації визначається багатьма факторами. Одним із головних факторів ефективності організації є якість менеджменту та її стратегія. Туризм є важливою світовою індустрією, яка залучає велику кількість людей, ресурсів і капіталу. Він відіграє вирішальну роль у розвитку багатьох країн. Туризм є дуже вразливою галуззю через свою залежність від різних факторів, включаючи економічні, політичні та екологічні чинники. Останні глобальні події, такі як економічні кризи, пандемії, стихійні лиха, політична нестабільність та повномасштабна війна Російської федерації проти України, суттєво вплинули на туристичну діяльність у багатьох країнах, зокрема в Україні. Війни не тільки перешкоджають розвитку туризму, а й винищують туристичні ресурси. Туристична індустрія в Україні є однією з найбільш постраждалих галузей під час війни.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17940
Appears in Collections:Кафедра Менеджменту та публічного адміністрування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
forsayt_ confer_ 2024_12-15.pdf520.43 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.