Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17930
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Тебенко, Віта Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Сапроненко, Анастасія | - |
dc.date.accessioned | 2024-09-16T18:07:35Z | - |
dc.date.available | 2024-09-16T18:07:35Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Сапроненко А. Інноваційний розвиток підприємств сфери гостинності: кваліфікаційна робота бакалавра, спеціальність 242 Туризм. Наук. керівник к.е.н., доц. В. М. Тебенко Запоріжжя, 2024. 43 с., 51 літ. джерел. | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17930 | - |
dc.description.abstract | У контексті глобалізації та швидкого зростання світового ринку послуг туристична індустрія стає все важливішою і пріоритетнішою. Туризм, будучи одним із ключових стратегічних економічних секторів, значно сприяє формуванню ВВП та експорту країни. Він відіграє важливу роль у системі міжнародних економічних відносин і сприяє розвитку позитивних змін в економічному, соціальному та культурному житті суспільства. Гостинність має велике значення в туризмі, оскільки вона створює приємну атмосферу для подорожуючих і впливає на загальні враження від подорожі. Вона є важливою складовою успіху будь-якого туристичного напрямку і є однією з галузей економіки, яка швидко розвивається та створює позитивний імідж країни. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Запоріжжя: ТДАТУ | uk |
dc.title | Інноваційний розвиток підприємств сфери гостинності. | uk |
dc.title.alternative | кваліфікаційна робота бакалавра, спеціальність 242 Туризм. | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | Бакалаврські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
SAPRONENKO_2024.pdf | 1.19 MB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.