Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1791
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сердюк, Марина Єгорівна | - |
dc.contributor.author | Сердюк, Марина Егоровна | - |
dc.contributor.author | Serdyuk, Мaryna | - |
dc.contributor.author | Гапріндашвілі, Нона Арчилівна | - |
dc.contributor.author | Гаприндашвили, Нона Арчиловна | uk |
dc.contributor.author | Gaprindashvili, Nona | uk |
dc.date.accessioned | 2017-07-07T06:33:07Z | - |
dc.date.available | 2017-07-07T06:33:07Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1791 | - |
dc.description.abstract | Досліджено вплив післязбиральної обробки антиоксидантами композиціями природного походження на динаміку аскорбінової кислоти при зберіганні плодів груші. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету : наукове фахове видання;Вип. 13, т. 7 (С. 89-94) | - |
dc.subject | аскорбінова кислота | uk |
dc.subject | антиоксиданти | uk |
dc.subject | плоди груші | uk |
dc.title | Зміна вмісту аскорбінової кислоти в плодах груші при тривалому зберіганні з використанням антиоксидантів | uk |
dc.title.alternative | Change of maintenance of ascorbic acid in the Garden-stuffs of pear at the protracted storage With the use of antioxidants | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.