Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1791
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСердюк, Марина Єгорівна-
dc.contributor.authorСердюк, Марина Егоровна-
dc.contributor.authorSerdyuk, Мaryna-
dc.contributor.authorГапріндашвілі, Нона Арчилівна-
dc.contributor.authorГаприндашвили, Нона Арчиловнаuk
dc.contributor.authorGaprindashvili, Nonauk
dc.date.accessioned2017-07-07T06:33:07Z-
dc.date.available2017-07-07T06:33:07Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1791-
dc.description.abstractДосліджено вплив післязбиральної обробки антиоксидантами композиціями природного походження на динаміку аскорбінової кислоти при зберіганні плодів груші.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesПраці Таврійського державного агротехнологічного університету : наукове фахове видання;Вип. 13, т. 7 (С. 89-94)-
dc.subjectаскорбінова кислотаuk
dc.subjectантиоксидантиuk
dc.subjectплоди грушіuk
dc.titleЗміна вмісту аскорбінової кислоти в плодах груші при тривалому зберіганні з використанням антиоксидантівuk
dc.title.alternativeChange of maintenance of ascorbic acid in the Garden-stuffs of pear at the protracted storage With the use of antioxidantsuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
971.pdf124.99 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.