Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1791
Title: Зміна вмісту аскорбінової кислоти в плодах груші при тривалому зберіганні з використанням антиоксидантів
Other Titles: Change of maintenance of ascorbic acid in the Garden-stuffs of pear at the protracted storage With the use of antioxidants
Authors: Сердюк, Марина Єгорівна
Сердюк, Марина Егоровна
Serdyuk, Мaryna
Гапріндашвілі, Нона Арчилівна
Гаприндашвили, Нона Арчиловна
Gaprindashvili, Nona
Keywords: аскорбінова кислота;антиоксиданти;плоди груші
Issue Date: 2013
Publisher: ТДАТУ
Series/Report no.: Праці Таврійського державного агротехнологічного університету : наукове фахове видання;Вип. 13, т. 7 (С. 89-94)
Abstract: Досліджено вплив післязбиральної обробки антиоксидантами композиціями природного походження на динаміку аскорбінової кислоти при зберіганні плодів груші.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1791
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
971.pdf124.99 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.