Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17907
Title: Матеріалознавство. Технологія конструкційних матеріалів. Частина І. «Матеріалознавство»: навчальний посібник
Other Titles: навчальний посібник для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 208 «Агроінженерія».
Authors: Антонова, Галина Володимирівна
Вершков, Олександр Олександрович
Мацулевич, Олександр Євгенович
Issue Date: 2024
Publisher: Запоріжжя: ТДАТУ
Citation: Антонова Г. В., Вершков О. О., Мацулевич О. Є. Матеріалознавство. Технологія конструкційних матеріалів. Частина І. «Матеріалознавство»: навч. посібник для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 208 «Агроінженерія». Запоріжжя, 2024. 215 с.
Abstract: Навчальний посібник призначений для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 208 «Агроінженерія» і містить основні теоретичні відомості та методичні вказівки щодо виконання практичних робіт з розділу «Матеріалознавство» дисципліни «Матеріалознавство. Технологія конструкційних матеріалів». Розглянуто будову і властивості металів і сплавів, основи чорної та кольорової металургії,. Розглянуто діаграму Fe - Fe3C, основи термічної обробки, способи поверхневого зміцнення, хіміко-термічна обробка сталей. Мета навчального посібника - це допомогти майбутньому бакалавру в його практичній діяльності: правильно оцінити можливості металів і різних сплавів під час виробництва деталей, установити зв'язок між умовами виробництва та властивостями деталей, що виготовляються, для подальшого їхнього раціонального застосування в різних галузях промисловості.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17907
UDC: 531(075.8)
Appears in Collections:Навчальні видання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Materialoznavstv_ч1_ 2024..pdf3.45 MBAdobe PDFView/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.