Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17805
Title: | Технологічне обладнання для процесу гомогенізації емульсії майонезного соусу. |
Authors: | Попова, Ірина Олексіївна Олійник, Дмитро |
Keywords: | гомогенізатор;емульсія майонез;технологічний процес;якість, жирність майонезу;гомогенізація, емульгування майонезу |
Issue Date: | 2023 |
Citation: | Попова І. О., Олійник Д. Є. Технологічне обладнання для процесу гомогенізації емульсії майонезного соусу: Тенденції та перспективи розвитку науки і освіти в умовах глобалізації : матеріали Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (31 жовтня 2023 р., університет Григорія Сковороди у Переяславі). Переяслав, 2023. Вип.98. С. 246-250 |
Abstract: | Одним з найбільш популярних соусів, що виготовляється харчовою промисловістю є майонезний соус. При виробництві даного соусу однією з проблем є шаруватість готового продукту та наявність краплин жиру на поверхні майонезу, що свідчить про несправність гомогенізатора або не правильний його підбір. Проведено аналіз гомогенізаторів різних типів, виявлені переваги та їх недоліки, дані рекомендації для застосування. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17805 |
UDC: | 664.36 |
Appears in Collections: | Кафедра Електротехніки і електромеханіки ім. проф. В.В. Овчарова |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Zb_nauk_prats_Pereiaslav_Vyp-98_2023_.pdf | 307.22 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.