Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17795
Title: Оптимальні критерії інвестиційного потенціалу в інноваційних циклах економічної системи агропромислових підприємств.
Authors: Трусова, Наталя Вікторівна
Trusova, Natalia
Кукіна, Наталя Володимирівна
Kukina, Natalia
Issue Date: 2023
Citation: Трусова Н. В., Кукіна Н. В. Оптимальні критерії інвестиційного потенціалу в інноваційних циклах економічної системи агропромислових підприємств. Перспективи розвитку господарсько-фінансової діяльності підприємств в Україні: теорія, методика, практика : колективна монографія / Кол. авторів…. Трусова Н. В., Кукіна Н.В. та ін. Полтава: ПП “Астрая”, 2023. С. 12 – 19
Abstract: Динамічний розвиток глобального середовища на світових ринках визначає швидкі зміни факторів, що виникли у зв’язку із терористичною агресію та спробою росії зруйнувати економічну систему агропромислових підприємств України, інвестиційний потенціал яких, в супереч всім викликам, є потужнім завдяки цілеспрямованій державній підтримці, направленої на економічну стабілізацію, підвищення якості життя населення та забезпечення продовольчої безпеки. Інноваційні процеси в економічній системі агропромислових підприємств є тією рушійною силою комплексного використання наукомістких факторів виробництва для забезпечення конкурентоспроможності продукції як на внутрішньому так і на зовнішньому ринках. Ці процеси набувають особливого значення у зв’язку з необхідністю адаптації українського агропромислового сектора економіки до вимог ЄС, вирішення або принаймні зменшення існуючих розбіжностей між Україною та ЄС у визначенні пріоритетів державної агропромислової політики.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17795
Appears in Collections:кафедра Маркетинг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
monohrafiya_2023_.pdf813.37 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.