Веганський Брауні з використанням вівсяного молока: смачна та здорова альтернатива

Loading...
Thumbnail Image

Date

Authors

Розумєйко, А. А.

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Запоріжжя : 2024

Abstract

UA: Веганський Брауні з використанням вівсяного молока - це не лише смачна випічка, але й символ здорового, екологічного та етичного способу харчування. Вівсяне молоко, володіє високою харчовою цінністю, а також забезпечує десерт багатим вітамінним складом. В українських джерелах та зарубіжних дослідженнях приводяться дані, що підтверджують популярність та користь веганського харчування, а також ефективність використання вівсяного молока у кулінарії. Вівсяне молоко відоме своїми корисними властивостями, включаючи вміст багатьох важливих вітамінів та мінералів. Згідно з дослідженнями, вівсяне молоко є джерелом вітамінів групи B, зокрема B12, який часто відсутній у веганському харчуванні. Крім того, воно містить вітаміни A, D, та E, які сприяють зміцненню імунної системи та здоров'ю шкіри. Вівсяне молоко також багате кальцієм, що сприяє зміцненню кісток та зубів.

Description

Citation

Розумєйко А. А., Кюрчева Л. М. Веганський Брауні з використанням вівсяного молока: смачна та здорова альтернатива. ХІ Всеукраїнська науково-технічна конференція здобувачів вищої освіти ТДАТУ. Факультет агротехнологій та екології : матеріали ХІ Всеукраїнської науково-технічної конференції (Запоріжжя, 19-23 лютого 2024 р.). Запоріжжя : ТДАТУ, 2024. С. 93.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By