Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17767
Title: Веганський Брауні з використанням вівсяного молока: смачна та здорова альтернатива
Authors: Розумєйко, А. А.
Scientific director: Кюрчева, Людмила Миколаївна
Keywords: вегенство;веганський Брауні;використання вівсяного молока
Issue Date: 2024
Publisher: Запоріжжя : 2024
Citation: Розумєйко А. А., Кюрчева Л. М. Веганський Брауні з використанням вівсяного молока: смачна та здорова альтернатива. Факультет агротехнологій та екології : матеріали ХІ Всеукраїнської науково-технічної конференції здобувачів вищої освіти ТДАТУ (Запоріжжя, 19-23 лютого 2024 р.). Запоріжжя : ТДАТУ, 2024. С. 93.
Abstract: UA: Веганський Брауні з використанням вівсяного молока - це не лише смачна випічка, але й символ здорового, екологічного та етичного способу харчування. Вівсяне молоко, володіє високою харчовою цінністю, а також забезпечує десерт багатим вітамінним складом. В українських джерелах та зарубіжних дослідженнях приводяться дані, що підтверджують популярність та користь веганського харчування, а також ефективність використання вівсяного молока у кулінарії. Вівсяне молоко відоме своїми корисними властивостями, включаючи вміст багатьох важливих вітамінів та мінералів. Згідно з дослідженнями, вівсяне молоко є джерелом вітамінів групи B, зокрема B12, який часто відсутній у веганському харчуванні. Крім того, воно містить вітаміни A, D, та E, які сприяють зміцненню імунної системи та здоров'ю шкіри. Вівсяне молоко також багате кальцієм, що сприяє зміцненню кісток та зубів.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17767
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Collection theses of ATE_93.pdf623.5 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.