Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17751
Title: Удосконалення технології кукурудзяних паличок
Authors: Кюрчева, Ю. С.
Scientific director: Кюрчева, Людмила Миколаївна
Keywords: кукурудзяне борошно;сухи сніданки;удосконалення технології;виготовлення хрустких смаколиків;кукурудзяні палички
Issue Date: 2024
Publisher: Запоріжжя : 2024
Citation: Кюрчева Ю. С., Кюрчева Л. М. Удосконалення технології кукурудзяних паличок. Факультет агротехнологій та екології : матеріали ХІ Всеукраїнської науково-технічної конференції здобувачів вищої освіти ТДАТУ (Запоріжжя, 19-23 лютого 2024 р.). Запоріжжя : ТДАТУ, 2024. С. 62-63.
Abstract: UA: Сухі сніданки набули широкого розповсюдження нашій країні, та стали популярним видом харчових продуктів. Споживання сухих сніданків пов'язано з багатьма факторами життєдіяльності людини, перш за все – з дефіцитом часу на приготування їжі, також при виробництві сухих сніданків завжди звертають увагу на здоровий потенціал продукту, а споживачі, в свою чергу, оцінюють користь продукту. Сьогодні вплив поживних речовин продукту на здоров’я та лікування та профілактика різних захворювань стали чи не основним головним критерієм для технологів, виробників та споживачів. Тому, тенденції здорового харчування впливають на вибір продукту, в тому числі і на вибір сухих корисних сніданків, особливо для дитячого харчування. Харчові концентрати виготовляють, як правило, з високоякісних продуктів рослинного і тваринного походження із використанням інновацій при розробці нових видів продукту та сучасних технологій, які сприяють отриманню продуктів харчування, що містять у своєму складі необхідні для організму кількості білків, жирів, вуглеводів, мінеральних речовин і вітамінів.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17751
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Collection theses of ATE_62-63.pdf629.63 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.