Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17706
Title: | Effect of abiotic factors on the respiration intensity of fruit vegetables during storage. |
Authors: | Priss, Olesia Прісс, Олеся Петрівна Еvlash, V. Z h u k o v a, V . Kiurchev, Serhii Кюрчев, Сергій Володимирович Verkholantseva, Valentyna Верхоланцева, Валентина Олександрівна Kalugina, I. Kolesnichenko, S. S a l a v e l i s, A . Z o l o v s k a, O . Bandurenko, H. |
Keywords: | зберігання овочів;теплова обробка овочів;антиоксиданти;інтенсивність дихання;абіотичні фактори;кореляція |
Issue Date: | 2017 |
Citation: | Effect of abiotic factors on the respiration intensity of fruit vegetables during storage. O. Priss, V. Еvlash.. .S. Kiurchev, V. Verkholantseva et al.Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 2017, 6/11 ( 90 ). pp.27- 34. References: 31 |
Abstract: | Встановлена суттєва варіативність респіраторного метаболізму за роками досліджень у огірків, кабачків і перцю; у томатів вона найнижча. Для всіх овочів, незалежно від специфіки сорту, виявлена позитив на кореляція між інтенсивністю дихання та сумою активних температур періоду вегетації. Встановлено зворотний зв'язок між дихальною активністю та кількістю опадів впродовж вегетації. Показано, що овочі після теплової обробки антиоксидантами відрізняються уповільненням дихання впродовж зберігання |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17706 |
DOI: | DOI: 10.15587/1729-4061.2017.117617 |
UDC: | 664.8.038:678.048[635.62:635.64] |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
st_ 2017_.pdf | 536.48 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.