Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17645
Title: Онлайн-інструменти для визначення відбивної здатності гетероструктур
Authors: Алгаєв, О. В.
Науменко, В. А.
Scientific director: Дяденчук, Альона Федорівна
Diadenchuk, Alona
Keywords: дослідження оптичних властивостей різних матеріалів;гетероструктура;вивчення оптичних властивостей матеріалів та структур
Issue Date: 2024
Publisher: Запоріжжя : 2024
Citation: Алгаєв О. В., Науменко В. А., Дяденчук А. Ф. Онлайн-інструменти для визначення відбивної здатності гетероструктур. Факультет енергетики та комп’ютерних технологій : матеріали ХІ Всеукраїнської науково-технічної конференції здобувачів вищої освіти ТДАТУ (Запоріжжя, 01-12 квітня 2024 р.). Запоріжжя : ТДАТУ, 2024. С. 41-43.
Abstract: UA: У сучасній науці та технологіях велике значення надається вивченню оптичних властивостей різних матеріалів та структур. Однією з ключових характеристик матеріалів є їх відбивна здатність, яка визначає, яку частину випромінюваної енергії вони відбивають при падінні світла на їхню поверхню. У сучасних технологіях, таких як фотоніка, електроніка та сенсорна техніка, важливо мати матеріали з певними оптичними властивостями. Вивчення відбивної здатності дозволяє вибирати матеріали для виробництва елементів цих систем з високою ефективністю. Визначати відбивну здатність матеріалів та гетероструктур в широкому діапазоні довжин хвиль світла дозволяють онлайн-інструменти. Ці інструменти стали незамінними засобами для вчених, інженерів та дослідників у проведенні досліджень та проектуванні оптичних систем.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17645
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zbirka tezEKT_2024_41-43.pdf1.01 MBAdobe PDFView/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.