Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17619
Title: Енергоменеджмент в Україні під час війни
Authors: Григоренко, В. Я.
Scientific director: Лисенко, Ольга Валеріївна
Lysenko, Olha
Keywords: енергоменеджмент;сталий розвиток;впровадження системи енергоефективних заходів;декарбонізація;енергоресурси;енергопостачання бізнесу та громадам
Issue Date: 2024
Publisher: Запоріжжя : 2024
Citation: Григоренко В. Я., Лисенко О. В. Енергоменеджмент в Україні під час війни. Факультет енергетики та комп’ютерних технологій : матеріали ХІ Всеукраїнської науково-технічної конференції здобувачів вищої освіти ТДАТУ (Запоріжжя, 01-12 квітня 2024 р.). Запоріжжя : ТДАТУ, 2024. С. 5-6.
Abstract: UA: Постановка проблеми. З початку російського вторгнення мільйони українських будинків залишилися без світла. Окупанти цілеспрямовано руйнують громадську інфраструктуру, а електричні мережі чи не головна їхня мета. За 5 тижнів війни енергетикам вдалося повернути електрику більш ніж 2 млн споживачів, деяким з них – по кілька разів. Завдяки цьому багато міст і сіл, навіть у прифронтовій зоні не занурилися в темряву. За даними Міністерства енергетики, у березні аварійно-ремонтні бригади енергетиків повернули світло більш ніж 1,7 млн споживачів по всій країні. Ще 200 тис. будинків перепідключили до мережі з початку квітня. Щодня енергетики ремонтують мережі та відновлюють електропостачання від 50 до 60 тисяч домогосподарств. Це населення приблизно одного міста середньої величини. Близько половини всіх ремонтних робіт припали на Київську та Донецьку області. Місцеві компанії ДТЕК Ріната Ахметова – Київські та Донецькі регіональні електромережі – з початку війни повернули світло 891 тисячі сімей.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17619
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zbirka tezEKT_2024_5-6.pdf889.47 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.