Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17600
Title: Критерії оцінки технологічної ефективності процесу лущення круп’яної сировини
Authors: Іконніков, Д. О.
Scientific director: Фучаджи, Наталя Олександрівна
Ковальов, Олександр Олександрович
Fuchadzhy, Natalia
Kovalov, Oleksandr
Keywords: крупа;лущення;розрахунки
Issue Date: 2024
Publisher: Запоріжжя : 2024
Citation: Іконніков Д. О., Фучаджи Н. О., Ковальов О. О. Критерії оцінки технологічної ефективності процесу лущення круп’яної сировини. Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі : матеріали IV Міжнар. наук.-практ. конференції молодих учених (Запоріжжя, 05-29 лютого 2024 р.). Запоріжжя : ТДАТУ, 2024. С. 233-234.
Abstract: UA: В умовах ринкової економіки споживачі продукції крупозаводів пред’являють підвищені вимоги до якості та товарного вигляду крупи у порівнянні з нормативними вимогами Держстандарту. дослідження цього питання показало, що підвищеним попитом користуються крупи тих заводів, продукція яких має більш однорідний за кольором вигляд, з містом нелущених зерен, подрібненого та зіпсованого ядра і засмічченістю нижче стандартних показників на 0,25 – 0,15 %; 1 – 2 %; 0,1 – 0,15 %; 0,2 – 0,3 % відповідно. Для оцінки якості виконання технологічної операції лущення використовують широкий спектр критеріїв. З метою спрощення аналізу ефективності лущення нами було виділено основні критерії, які найповніше характеризують процес. Узагальнений оцінкою ефективності процесу лущення або обрушування Ел визначається добутком основних показників процесу: коефіцієнт лущення та коефіцієнт цілісності ядра
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17600
UDC: 664.7
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ІV conference of young scientists_MTF 2024_233-234.pdf553.57 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.