Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17592
Title: Напрямки удосконалення конструкції обладнання для иготовлення напівфабрикатів з тіста
Authors: Ізотов, В.
Scientific director: Паляничка, Надія Олександрівна
Palianychka, Nadiia
Keywords: напівфабрикати з тіста;виробництво заморожених пельменів та вареників;удосконалення
Issue Date: 2024
Publisher: Запоріжжя : 2024
Citation: Ізотов В., Паляничка Н. О. Напрямки удосконалення конструкції обладнання для иготовлення напівфабрикатів з тіста. Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі : матеріали IV Міжнар. наук.-практ. конференції молодих учених (Запоріжжя, 05-29 лютого 2024 р.). Запоріжжя : ТДАТУ, 2024. С. 221.
Abstract: UA: Сучасне виробництво напівфабрикатів у тісті налічує понад 200 виробів: пельмені, вареники, чебуреки, хінкалі, манти, пиріжки із дріжджового тіста, самса, біляші з листового тіста, весняні рулончики, равіолі і т.п. Найбільш поширеними видами морожених напівфабрикатів у тісті являються пельмені і вареники. Ці продукти присутні на столі практично кожного жителя нашої країни. І така тенденція буде існувати постійно. Технологічний процес виробництва заморожених пельменів і вареників з м'ясом включає операції приготування тіста, приготування фаршу, формування, заморожування, фасування та пакування. Заморожування напівфабрикатів проводять на лотках, встановлених на полках візків, а також на рамах, які поміщають у морозильні камери, або в спеціальних тунельних морозилках. Процес ведуть при температурі –20…–25 ºС до досягнення температури в центрі фаршу не вище –10 ºС.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17592
UDC: 664.647
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ІV conference of young scientists_MTF 2024_221.pdf529.12 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.