Напрямки удосконалення конструкції обладнання для иготовлення напівфабрикатів з тіста

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Автори

Ізотов, В.

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

ORCID

Видавець

Запоріжжя : ТДАТУ

Анотація

UA: Сучасне виробництво напівфабрикатів у тісті налічує понад 200 виробів: пельмені, вареники, чебуреки, хінкалі, манти, пиріжки із дріжджового тіста, самса, біляші з листового тіста, весняні рулончики, равіолі і т.п. Найбільш поширеними видами морожених напівфабрикатів у тісті являються пельмені і вареники. Ці продукти присутні на столі практично кожного жителя нашої країни. І така тенденція буде існувати постійно. Технологічний процес виробництва заморожених пельменів і вареників з м'ясом включає операції приготування тіста, приготування фаршу, формування, заморожування, фасування та пакування. Заморожування напівфабрикатів проводять на лотках, встановлених на полках візків, а також на рамах, які поміщають у морозильні камери, або в спеціальних тунельних морозилках. Процес ведуть при температурі –20…–25 ºС до досягнення температури в центрі фаршу не вище –10 ºС.

Опис

Бібліографічний опис

Ізотов В., Паляничка Н. О. Напрямки удосконалення конструкції обладнання для иготовлення напівфабрикатів з тіста. Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі : матеріали IV Міжнар. наук.-практ. конференції молодих учених, м. Запоріжжя, 05-29 лютого 2024 р. Запоріжжя : ТДАТУ, 2024. С. 221.

DOI

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By