Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17540
Title: Обґрунтування вибору автоматизованої системи проектування конструкторської документації для виготовлення корпусної деталі на машинобудівному підприємстві
Authors: Валієва, К.
Scientific director: Мацулевич, Олександр Євгенович
Matsulevych, Oleksandr
Keywords: проектування;CAD/CAM-системи;моделювання
Issue Date: 2024
Publisher: Запоріжжя : 2024
Citation: Валієва К., Мацулевич О. Є. Обґрунтування вибору автоматизованої системи проектування конструкторської документації для виготовлення корпусної деталі на машинобудівному підприємстві. Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі : матеріали IV Міжнар. наук.-практ. конференції молодих учених (Запоріжжя, 05-29 лютого 2024 р.). Запоріжжя : ТДАТУ, 2024. С. 85-86.
Abstract: UA: CAD-системи (computer-aided design комп’ютерна підтримка проектування) призначені для вирішення конструкторських задач і оформлення конструкторської документації (звичайно вони називаються системами автоматизованого проектування САПР). Як правило, в сучасні CAD-системи входять модуль моделювання тривимірної об’ємної конструкції (деталі), оформлення креслень і текстової конструкторської документації (специфікацій, відомостей, тощо). Ведучі тривимірні CAD-системи дозволяють реалізовувати ідею наскрізного циклу підготовки і виробництваскладних виробничих виробів. Перед підприємствами, що відкриваються або реконструюються, встає питання, якому з запропонованих програмних продуктів віддати перевагу? Для вирішення цього питання ми поставили перед собою завдання допомогти керівництву підприємства машинобудівного напрямку визначитись з критеріями можливостей CAD/CAM-систем, що найбільш поширені на вітчизняному ринку та ринку СНД. В залежності від умов конкретного виробництва, запропоновані критерії можуть бути як доповнені, так і скорочені.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17540
UDC: 681.5
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ІV conference of young scientists_MTF 2024_85-86.pdf537.87 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.