Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17501
Title: ПРАКТИКУМ З РОЗВ’ЯЗАННЯ ЗАДАЧ З ЛІНІЙНИХ КІЛ ПОСТІЙНОГО СТРУМУ
Other Titles: для здобувачів ступеня вищої освіти "Бакалавр" зі спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка»
Authors: Попова, Ірина Олексіївна
Вовк, Олександр Юрійович
Keywords: комплексні кваліфікаційні завдання;приклади з розв’язання тематичних комплексних завдань;Лінійні нерозгалужені кола постійного струму;Лінійні розгалужені кола постійного струму;Закони Кірхгофа
Issue Date: 2023
Publisher: Мелітополь, ТДАТУ
Citation: Попова І.О., Вовк О.Ю. Практикум з розв’язання задач з лінійних кіл постійного струму для здобувачів ступеня вищої освіти «бакалавр» зі спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка і електромеханіка» денної форми навчання Мелітополь: Видавничо-поліграфічний центр «Люкс», 2024. 101 с.
Abstract: У практикумі надані теоретичний матеріал з лінійних нерозгалужених та розгалужених кіл постійного струму, який закріплюється розв’язанням задач. У практикумі запропоновано комплексні кваліфікаційні завдання з контролю вихідних знань і умінь студентів. Для надання індивідуалізованого характеру кожному тематичному комплексному кваліфікаційному завданню у практикумі приведені варіанти початкових даних. Практикум містить приклади з розв’язання тематичних комплексних завдань, що дає можливість студентам успішно засвоїти і закріпити навчальний матеріал.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17501
UDC: 621.3.01 (075)
Appears in Collections:Навчальні видання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Praktikum_zadachi_z_liniinyh_kil_post_strumu_TDATU_2023.pdf3.13 MBAdobe PDFView/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.