Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17472
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Бандура, Ірина Іванівна | - |
dc.contributor.author | Угріна, Поліна Олександрівна | - |
dc.date.accessioned | 2024-04-05T08:03:16Z | - |
dc.date.available | 2024-04-05T08:03:16Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Угріна П. О. Удосконалення технології виготовлення овочевих пастильних виробів з овочевої сировини : кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології» ОПП «Індустрія здорового харчування». Угріна Поліна Олександрівна. Науковий керівник роботи д.с.-г.н., доцент І. І. Бандура. Запоріжжя : ТДАТУ, 2024. 82 с., 6 розділів, 14 таблиць, 13 рис., 64 літ. джерел. | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17472 | - |
dc.description.abstract | UA: Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню технології виробництва овочевих пастильних виробів з овочевої сировини з підвищеним вмістом біоактивних речовин та пребіотиків (харчових волокон полісахаридної природи) та оптимізації рецептури овочево-фруктової пастили з яблук, моркви та буряка. Інноваційні зміни в технологічній схемі виготовлення пастильних виробів викладено у другому розділі курсової роботи. Вони передбачають відмову від додавання цукру та введення речовин полісахаридної природи (пектину, модифікованого крохмалю) у якості структуроутворювачів. Третій розділ роботи інформує щодо особливостей методики та умов проведених досліджень, а також містить результати математичного моделювання та експериментів щодо оптимізації рецептури овочево-фруктової пастили дієтичного спрямування з підвищеною функціональною придатністю. Четвертий розділ містить інформацію щодо процесу виготовлення овочевої-фруктової пастили та удосконалення існуючої схеми виробництва пастильних виробів. П'ятий розділ містить розрахунки технологічних витрат, собівартість продукції для інноваційної рецептури. Вимоги до охорони праці, санітарно-гігієнічних та протипожежних заходів викладено у шостому розділі. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Запоріжжя : ТДАТУ | uk |
dc.subject | овочево-фруктова пастила | uk |
dc.subject | технологія виготовлення овочево-фруктових снеків | uk |
dc.subject | моделювання рецептури | uk |
dc.subject | підвищена функціональна придатність | uk |
dc.title | Удосконалення технології виготовлення овочевих пастильних виробів з овочевої сировини | uk |
dc.title.alternative | кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології», ОПП «Індустрія здорового харчування» | uk |
dc.type | Other | uk |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2024_Ugrina_P_21MBHT_removed.pdf | 1.83 MB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.