Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17467
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorАндрущенко, Микола Васильович-
dc.contributor.authorПригара, Ярослав Миколайович-
dc.date.accessioned2024-04-04T11:27:54Z-
dc.date.available2024-04-04T11:27:54Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationПригара Я. М. Розроблення технології виготовлення чатні з огірків : кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології» ОПП «Індустрія здорового харчування». Пригара Ярослав Миколайович. Науковий керівник к.с.-г.н., доцент М. В. Андрущенко. Запоріжжя, 2024. 69 с., 6 розділів, 14 таблиць, 4 рис., 86 літ. джерел.uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17467-
dc.description.abstractUA: В кваліфіікаційній роботі надана характеристика сировини для виробництва чатні, виконано аналіз літературних джерел за вказаною темою та представлені розроблені рецептури виготовлення огіркового чатні. Розглянута та описана загальна технологія виробництва чатні. Описані результати органолептичної оцінки контрольного та дослідного варіантів. Розраховано економічну ефективність виробництва нового виду консервів «Чатні огіркове». Розглянуто охорону праці та безпеку в надзвичайних ситуаціях.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя : 2024uk
dc.subjectсоусuk
dc.subjectчатніuk
dc.subjectогіркиuk
dc.subjectфункціональні властивостіuk
dc.subjectтехнологія виробництваuk
dc.subjectорганолептична оцінкаuk
dc.titleРозроблення технології виготовлення чатні з огірківuk
dc.title.alternativeкваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології», ОПП «Індустрія здорового харчування»uk
dc.typeOtheruk
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2024_Prigara_I_21MBHT_removed.pdf916.94 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.