Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17466
Title: | Удосконалення технології виробництва замороженої овочевої продукції |
Other Titles: | кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології», ОПП «Індустрія здорового харчування» |
Authors: | Перець, Тетяна Володимирівна |
Scientific director: | Загорко, Надія Петрівна |
Keywords: | перець солодкий;заморожування;дослідження;об’єкти;матеріали;технологічна схема |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Запоріжжя : 2024 |
Citation: | Перець Т. В. Удосконалення технології виробництва замороженої овочевої продукції : кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології» ОПП «Індустрія здорового харчування». Перець Тетяна Володимирівна. Науковий керівник к.т.н., доцент Н. П. Загорко. Запоріжжя, 2024. 82 с., 6 розділів, 5 таблиць, 1 рис., 35 літ. джерел. |
Abstract: | UA: В кваліфікаційній роботі виконано літературний огляд за темою роботи, визначена актуальність, мета, наукова новизна та практична цінність роботи. Надана методика та умови проведення, програма та схема, об’єкти та матеріали досліджень. Висвітлені результати наукових досліджень зберігання перцю солодкого, замороженого розсипом та в маринаді, та виконані їх узагальнення. Розроблена технологія зберігання перцю солодкого замороженого та наведена схема технологічного процесу. Виконано економічні розрахунки інноваційної технології. Висвітлені питання охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях. Зроблені висновки по роботі. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17466 |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2024_Perets_T_21MBHT_removed.pdf | 966.58 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.