Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17465
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorСердюк, Марина Єгорівна-
dc.contributor.authorПашин, Станіслав Вікторович-
dc.date.accessioned2024-04-04T11:11:33Z-
dc.date.available2024-04-04T11:11:33Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationПашин С. В. Розробка технології виробництва морозива-сорбету з додаванням ожини та лаванди : кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології» ОПП «Індустрія здорового харчування». Пашин Станіслав Вікторович. Науковий керівник д.т.н., проф. М. Є. Сердюк. Запоріжжя, 2024. 94 с., 6 розділів, 34 таблиць, 4 рис., 56 літ. джерел.uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17465-
dc.description.abstractUA: Кваліфікаційна робота присвячена розробці технології виготовлення морозива-сорбету з додаванням ожини та лаванди. В роботі обґрунтовано вибір оптимальної сировини для збагачення харчової цінності морозива сорбету. У якості збагачувальних рослинних інгредієнтів запропоновано використовувати ожину, насіння чіа, лаванду. Результатами органолептичних досліджень морозива-сорбету найкращою визнана дослідна рецептура 2, яка містить ожину, насіння чіа, лаванду, стевію. Морозиво-сорбети, що виготовлені на основі стевії мають низьку енергетичну цінність і можуть бути рекомендовані до вживання людям, які хворі на цукровий діабет.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя : 2024uk
dc.subjectморозиво-сорбетuk
dc.subjectожинаuk
dc.subjectлавандаuk
dc.subjectнасіння чіаuk
dc.subjectенергетична цінністьuk
dc.titleУдосконалення технології морозива-сорбету із ягідної сировиниuk
dc.title.alternativeкваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології», ОПП «Індустрія здорового харчування»uk
dc.typeOtheruk
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2024_Pashyn_S._21MBHT_removed.pdf958.67 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.