Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17465
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Сердюк, Марина Єгорівна | - |
dc.contributor.author | Пашин, Станіслав Вікторович | - |
dc.date.accessioned | 2024-04-04T11:11:33Z | - |
dc.date.available | 2024-04-04T11:11:33Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Пашин С. В. Розробка технології виробництва морозива-сорбету з додаванням ожини та лаванди : кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології» ОПП «Індустрія здорового харчування». Пашин Станіслав Вікторович. Науковий керівник д.т.н., проф. М. Є. Сердюк. Запоріжжя, 2024. 94 с., 6 розділів, 34 таблиць, 4 рис., 56 літ. джерел. | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17465 | - |
dc.description.abstract | UA: Кваліфікаційна робота присвячена розробці технології виготовлення морозива-сорбету з додаванням ожини та лаванди. В роботі обґрунтовано вибір оптимальної сировини для збагачення харчової цінності морозива сорбету. У якості збагачувальних рослинних інгредієнтів запропоновано використовувати ожину, насіння чіа, лаванду. Результатами органолептичних досліджень морозива-сорбету найкращою визнана дослідна рецептура 2, яка містить ожину, насіння чіа, лаванду, стевію. Морозиво-сорбети, що виготовлені на основі стевії мають низьку енергетичну цінність і можуть бути рекомендовані до вживання людям, які хворі на цукровий діабет. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Запоріжжя : 2024 | uk |
dc.subject | морозиво-сорбет | uk |
dc.subject | ожина | uk |
dc.subject | лаванда | uk |
dc.subject | насіння чіа | uk |
dc.subject | енергетична цінність | uk |
dc.title | Удосконалення технології морозива-сорбету із ягідної сировини | uk |
dc.title.alternative | кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології», ОПП «Індустрія здорового харчування» | uk |
dc.type | Other | uk |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2024_Pashyn_S._21MBHT_removed.pdf | 958.67 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.