Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17463
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Кюрчева, Людмила Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Недоступ, Віолета Володимировна | - |
dc.date.accessioned | 2024-04-04T10:55:32Z | - |
dc.date.available | 2024-04-04T10:55:32Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Недоступ В. В. Удосконалення технології виробництва малинового джему : кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології» ОПП «Індустрія здорового харчування». Недоступ Віолета Володимировна. Науковий керівник роботи к.с.-г.н., доцент Л. М. Кюрчева. Запоріжжя, 2024. 63 с., 6 розділів, 17 таблиць, 3 рис., 45 літ. джерел. | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17463 | - |
dc.description.abstract | UA: В роботі виконано аналіз сучасних способів виготовлення ягідних джемів, надана характеристика сировини та допоміжних матеріалів для готового продукту. Розглянута та удосконалена технологія виготовлення консервів: джем малиновий. Встановлено, що застосування технології має позитивний вплив на показники якості готового продукту. Досліжено оргaнолептичні, енергетичні покaзники малинового джему виготовленого за удосконаленою технологією. Зa фізико-хімічними тa оргaнолептичними покaзникaми зрaзки відповідaли вимогaм стaндaртів нa дaний вид продукту. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Запоріжжя : 2024 | uk |
dc.subject | малина | uk |
dc.subject | джем | uk |
dc.subject | органолептичні показники | uk |
dc.subject | технологія | uk |
dc.subject | пастерилізація | uk |
dc.title | Удосконалення технології виробництва малинового джему | uk |
dc.title.alternative | кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології», ОПП «Індустрія здорового харчування» | uk |
dc.type | Other | uk |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2024_Nedostup_V_21MBHT_removed.pdf | 651.54 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.