Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17463
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКюрчева, Людмила Миколаївна-
dc.contributor.authorНедоступ, Віолета Володимировна-
dc.date.accessioned2024-04-04T10:55:32Z-
dc.date.available2024-04-04T10:55:32Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationНедоступ В. В. Удосконалення технології виробництва малинового джему : кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології» ОПП «Індустрія здорового харчування». Недоступ Віолета Володимировна. Науковий керівник роботи к.с.-г.н., доцент Л. М. Кюрчева. Запоріжжя, 2024. 63 с., 6 розділів, 17 таблиць, 3 рис., 45 літ. джерел.uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17463-
dc.description.abstractUA: В роботі виконано аналіз сучасних способів виготовлення ягідних джемів, надана характеристика сировини та допоміжних матеріалів для готового продукту. Розглянута та удосконалена технологія виготовлення консервів: джем малиновий. Встановлено, що застосування технології має позитивний вплив на показники якості готового продукту. Досліжено оргaнолептичні, енергетичні покaзники малинового джему виготовленого за удосконаленою технологією. Зa фізико-хімічними тa оргaнолептичними покaзникaми зрaзки відповідaли вимогaм стaндaртів нa дaний вид продукту.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя : 2024uk
dc.subjectмалинаuk
dc.subjectджемuk
dc.subjectорганолептичні показникиuk
dc.subjectтехнологіяuk
dc.subjectпастерилізаціяuk
dc.titleУдосконалення технології виробництва малинового джемуuk
dc.title.alternativeкваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології», ОПП «Індустрія здорового харчування»uk
dc.typeOtheruk
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2024_Nedostup_V_21MBHT_removed.pdf651.54 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.