Удосконалення технології виробництва малинового джему
Вантажиться...
Дата
Автори
Недоступ, Віолета Володимировна
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
ORCID
Видавець
Запоріжжя : 2024
Анотація
UA: В роботі виконано аналіз сучасних способів виготовлення ягідних джемів,
надана характеристика сировини та допоміжних матеріалів для готового продукту.
Розглянута та удосконалена технологія виготовлення консервів: джем малиновий.
Встановлено, що застосування технології має позитивний вплив на показники якості
готового продукту.
Досліжено оргaнолептичні, енергетичні покaзники малинового джему
виготовленого за удосконаленою технологією. Зa фізико-хімічними тa
оргaнолептичними покaзникaми зрaзки відповідaли вимогaм стaндaртів нa дaний
вид продукту.
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис
Недоступ В. В. Удосконалення технології виробництва малинового джему : кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології» ОПП «Індустрія здорового харчування». Недоступ Віолета Володимировна. Науковий керівник роботи к.с.-г.н., доцент Л. М. Кюрчева. Запоріжжя, 2024. 63 с., 6 розділів, 17 таблиць, 3 рис., 45 літ. джерел.