Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17462
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Прісс, Олеся Петрівна | - |
dc.contributor.author | Микало, Мирослава Вікторівна | - |
dc.date.accessioned | 2024-04-04T10:46:57Z | - |
dc.date.available | 2024-04-04T10:46:57Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Микало М. В. Удосконалення технології виробництва сиру з лавандою : кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології» ОПП «Індустрія здорового харчування». Микало Мирослава Вікторівна. Науковий керівник д.т.н., проф. О. П. Прісс. Запоріжжя, 2024. 92 с., 6 розділів, 18 таблиць, 19 формул, 5 рис., 85 літ. джерел. | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17462 | - |
dc.description.abstract | UA: В роботі було здійснено аналіз розвитку молочної галузі в Україні, а також огляд літературних джерел, щодо існуючих способів виготовлення сирів. Також було розглянуто найбільш поширені рослинні добавки. Виходячи з розглянутих і проаналізованих даних було визначено, як напрям власних досліджень – створення сиру збагаченого пряно-ароматичною сировиною лавандою. В кваліфікаційній роботі розглянуто хімічний склад джерел функціональних інгредієнтів та проаналізовано їх вплив на організм людини. Також було обрано форму внесення збагачувачів; розроблено та обґрунтовано параметри технологічного процесу виробництва сиру, з додаванням лаванди. В технологічній частині представлено послідовність всіх етапів виробництва сиру з лавандою. В науково-дослідній частині проведено дослідження хімічного складу лаванди, а також органолептичну оцінку сировини і готової продукції, здійснювали на етапі експериментальних досліджень. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Запоріжжя : 2024 | uk |
dc.subject | сир | uk |
dc.subject | лаванда | uk |
dc.subject | рослинна добавка | uk |
dc.subject | пряно-ароматична сировина | uk |
dc.subject | технологія | uk |
dc.subject | удосконалення | uk |
dc.title | Удосконалення технології виробництва сиру з лавандою | uk |
dc.title.alternative | кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології», ОПП «Індустрія здорового харчування» | uk |
dc.type | Other | uk |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2024_Mykalo_M_21MBHT_removed.pdf | 1.19 MB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.