Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17462
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПрісс, Олеся Петрівна-
dc.contributor.authorМикало, Мирослава Вікторівна-
dc.date.accessioned2024-04-04T10:46:57Z-
dc.date.available2024-04-04T10:46:57Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationМикало М. В. Удосконалення технології виробництва сиру з лавандою : кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології» ОПП «Індустрія здорового харчування». Микало Мирослава Вікторівна. Науковий керівник д.т.н., проф. О. П. Прісс. Запоріжжя, 2024. 92 с., 6 розділів, 18 таблиць, 19 формул, 5 рис., 85 літ. джерел.uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17462-
dc.description.abstractUA: В роботі було здійснено аналіз розвитку молочної галузі в Україні, а також огляд літературних джерел, щодо існуючих способів виготовлення сирів. Також було розглянуто найбільш поширені рослинні добавки. Виходячи з розглянутих і проаналізованих даних було визначено, як напрям власних досліджень – створення сиру збагаченого пряно-ароматичною сировиною лавандою. В кваліфікаційній роботі розглянуто хімічний склад джерел функціональних інгредієнтів та проаналізовано їх вплив на організм людини. Також було обрано форму внесення збагачувачів; розроблено та обґрунтовано параметри технологічного процесу виробництва сиру, з додаванням лаванди. В технологічній частині представлено послідовність всіх етапів виробництва сиру з лавандою. В науково-дослідній частині проведено дослідження хімічного складу лаванди, а також органолептичну оцінку сировини і готової продукції, здійснювали на етапі експериментальних досліджень.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя : 2024uk
dc.subjectсирuk
dc.subjectлавандаuk
dc.subjectрослинна добавкаuk
dc.subjectпряно-ароматична сировинаuk
dc.subjectтехнологіяuk
dc.subjectудосконаленняuk
dc.titleУдосконалення технології виробництва сиру з лавандоюuk
dc.title.alternativeкваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології», ОПП «Індустрія здорового харчування»uk
dc.typeOtheruk
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2024_Mykalo_M_21MBHT_removed.pdf1.19 MBAdobe PDFView/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.