Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17460
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Колісниченко, Тетяна Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Маслова, Дар’я Павлівна | - |
dc.date.accessioned | 2024-04-01T15:39:42Z | - |
dc.date.available | 2024-04-01T15:39:42Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Маслова Д. П. Розробка технології соусів з йодвміщуючими добавками на основі плодово-ягідної сировини : кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології» ОПП «Індустрія здорового харчування». Маслова Дар’я Павлівна. Науковий керівник к.т.н., доц. Т. О. Колісниченко. Запоріжжя, 2024. 87 с., 6 розділів, 23 таблиці, 3 рис., 55 літ. джерел. | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17460 | - |
dc.description.abstract | UA: В кваліфікаційній роботі виконано аналітичний огляд літератури за обраною темою. Проведено аналітичні дослідження сучасних технологій соусів з підвищеним вмістом біологічно-активних речовин вітчизняних та зарубіжних авторів; досліджено хімічний склад, функціональні й антиоксидантні червоної порічки, ягід черешні та обліпихи; обґрунтовано доцільність використання ламінарії у технології соусів з метою підвищення вмісту йоду; розроблено технологію та рецептуру соусу з підвищеним вмістом йоду. Встановлено, що додавання ламінарії в технології плодово-ягідних має позитивний вплив на вміст йоду та не є відчувальною органолептично в готовому продукті. Досліджено органолептичні показники соусу з підвищеним вмістом йоду. За органолептичними показниками зразки відповідали вимогам стандартів на даний вид продукту. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Запоріжжя : 2024 | uk |
dc.subject | червоні порічки | uk |
dc.subject | черешня | uk |
dc.subject | обліпиха | uk |
dc.subject | соус | uk |
dc.subject | біологічно-активні речовини | uk |
dc.subject | ламінарія | uk |
dc.subject | йодвміщуючі добавки | uk |
dc.subject | органолептичні показники | uk |
dc.title | Розробка технології соусів з йодвміщуючими добавками на основі плодово-ягідної сировини | uk |
dc.title.alternative | кваліфікаційна робота магістра, спеціальність «Харчові технології», ОПП «Індустрія здорового харчування» | uk |
dc.type | Other | uk |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2024_Maslova_D_21MBHT_removed.pdf | 1.24 MB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.