Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17460
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКолісниченко, Тетяна Олександрівна-
dc.contributor.authorМаслова, Дар’я Павлівна-
dc.date.accessioned2024-04-01T15:39:42Z-
dc.date.available2024-04-01T15:39:42Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationМаслова Д. П. Розробка технології соусів з йодвміщуючими добавками на основі плодово-ягідної сировини : кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології» ОПП «Індустрія здорового харчування». Маслова Дар’я Павлівна. Науковий керівник к.т.н., доц. Т. О. Колісниченко. Запоріжжя, 2024. 87 с., 6 розділів, 23 таблиці, 3 рис., 55 літ. джерел.uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17460-
dc.description.abstractUA: В кваліфікаційній роботі виконано аналітичний огляд літератури за обраною темою. Проведено аналітичні дослідження сучасних технологій соусів з підвищеним вмістом біологічно-активних речовин вітчизняних та зарубіжних авторів; досліджено хімічний склад, функціональні й антиоксидантні червоної порічки, ягід черешні та обліпихи; обґрунтовано доцільність використання ламінарії у технології соусів з метою підвищення вмісту йоду; розроблено технологію та рецептуру соусу з підвищеним вмістом йоду. Встановлено, що додавання ламінарії в технології плодово-ягідних має позитивний вплив на вміст йоду та не є відчувальною органолептично в готовому продукті. Досліджено органолептичні показники соусу з підвищеним вмістом йоду. За органолептичними показниками зразки відповідали вимогам стандартів на даний вид продукту.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя : 2024uk
dc.subjectчервоні порічкиuk
dc.subjectчерешняuk
dc.subjectобліпихаuk
dc.subjectсоусuk
dc.subjectбіологічно-активні речовиниuk
dc.subjectламінаріяuk
dc.subjectйодвміщуючі добавкиuk
dc.subjectорганолептичні показникиuk
dc.titleРозробка технології соусів з йодвміщуючими добавками на основі плодово-ягідної сировиниuk
dc.title.alternativeкваліфікаційна робота магістра, спеціальність «Харчові технології», ОПП «Індустрія здорового харчування»uk
dc.typeOtheruk
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2024_Maslova_D_21MBHT_removed.pdf1.24 MBAdobe PDFView/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.