Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17458
Title: | Інноваційні технології соняшникової олії з використанням природних антиоксидантів |
Other Titles: | кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології», ОПП «Індустрія здорового харчування» |
Authors: | Литвиненко, Ніна Валеріївна |
Scientific director: | Данченко, Олена Олександрівна |
Keywords: | інноваційні технології;соняшникова олія холодного вичавлення;метод пресування;шнековий метод;природні антиоксиданти |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Запоріжжя : 2024 |
Citation: | Литвиненко Н. В. Інноваційні технології з використанням природних антиоксидантів : кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології» ОПП «Індустрія здорового харчування». Литвиненко Ніна Валеріївна. Науковий керівник д.с/г.н., професор О. О. Данченко. Запоріжжя, 2024. 69 с., 6 розділів, 26 таблиць, 9 рис., 43 літ. джерела. |
Abstract: | UA: Метою кваліфікаційної роботи було проведення матеріальних розрахунків з використанням методу пресування для збільшення економічної доцільності, а також експериментальна частина при використанні шнекового методу - двогвинтового прес-екструдера виробника НВП «Екструдер». У кваліфікаційній роботі виконано аналітичний огляд науково-технічної літератури та визначено напрямок роботи, дослідили ринок рослинних олій в Україні, визначили особливості насіння олійних культур та їх властивості при зміні різних показників при виробництві олії, дослідили та покращили два способи виготовлення соняшникової олії холодного вичавлення, провели економічні розрахунки при виготовленні соняшникової олії методом пресування. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17458 |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2024_Litvinenko_N_21MBHT_removed.pdf | 563.29 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.