Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17457
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКюрчева, Людмила Миколаївна-
dc.contributor.authorЛевентов, Сергій Миколайович-
dc.date.accessioned2024-03-28T17:15:59Z-
dc.date.available2024-03-28T17:15:59Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЛевентов С. М. Удосконалення технології сушіння журавлини : кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології» ОПП «Індустрія здорового харчування». Левентов Сергій Миколайович. Науковий керівник к.с-г.н., доц. Л. М. Кюрчева. Запоріжжя, 2024. 54 с., 6 розділів, 4 таблиці, 4 рис., 53 літ. джерела.uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17457-
dc.description.abstractUA: У роботі, виконано аналіз сучасних способів сушіння ягідної продукції та розглянуто актуальність теми сублімаційного сушіння, проаналізовано хімічний склад та біологічну цінність журавлини; обґрунтовано доцільність використaння сублімації для збереження органолептичних показників сублімованої журавлини; удосконaлено технологію сушіння журавлини. Встановлено, що застосування субліміції в технології сушіння журавлини має позитивний вплив на показники якості готового продукту. Досліжено оргaнолептичні, енергетичні покaзники журавлини виготовленої за удосконаленою технологією. Зa фізико-хімічними тa оргaнолептичними покaзникaми зрaзки відповідaли вимогaм стaндaртів нa дaний вид продукту.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя : 2024uk
dc.subjectжуравлинаuk
dc.subjectтехнологіяuk
dc.subjectсушінняuk
dc.subjectягодиuk
dc.subjectсублімаціяuk
dc.subjectорганолептичні показникиuk
dc.subjectзаморожуванняuk
dc.titleУдосконалення технології сушіння журавлиниuk
dc.title.alternativeкваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології», ОПП «Індустрія здорового харчування»uk
dc.typeOtheruk
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2024_Leventov_S_21MBHT_removed.pdf1.01 MBAdobe PDFView/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.