Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17457
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Кюрчева, Людмила Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Левентов, Сергій Миколайович | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-28T17:15:59Z | - |
dc.date.available | 2024-03-28T17:15:59Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Левентов С. М. Удосконалення технології сушіння журавлини : кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології» ОПП «Індустрія здорового харчування». Левентов Сергій Миколайович. Науковий керівник к.с-г.н., доц. Л. М. Кюрчева. Запоріжжя, 2024. 54 с., 6 розділів, 4 таблиці, 4 рис., 53 літ. джерела. | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17457 | - |
dc.description.abstract | UA: У роботі, виконано аналіз сучасних способів сушіння ягідної продукції та розглянуто актуальність теми сублімаційного сушіння, проаналізовано хімічний склад та біологічну цінність журавлини; обґрунтовано доцільність використaння сублімації для збереження органолептичних показників сублімованої журавлини; удосконaлено технологію сушіння журавлини. Встановлено, що застосування субліміції в технології сушіння журавлини має позитивний вплив на показники якості готового продукту. Досліжено оргaнолептичні, енергетичні покaзники журавлини виготовленої за удосконаленою технологією. Зa фізико-хімічними тa оргaнолептичними покaзникaми зрaзки відповідaли вимогaм стaндaртів нa дaний вид продукту. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Запоріжжя : 2024 | uk |
dc.subject | журавлина | uk |
dc.subject | технологія | uk |
dc.subject | сушіння | uk |
dc.subject | ягоди | uk |
dc.subject | сублімація | uk |
dc.subject | органолептичні показники | uk |
dc.subject | заморожування | uk |
dc.title | Удосконалення технології сушіння журавлини | uk |
dc.title.alternative | кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології», ОПП «Індустрія здорового харчування» | uk |
dc.type | Other | uk |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2024_Leventov_S_21MBHT_removed.pdf | 1.01 MB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.