Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17456
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКюрчева, Людмила Миколаївна-
dc.contributor.authorКоробов, Олександр Михайлович-
dc.date.accessioned2024-03-28T17:07:15Z-
dc.date.available2024-03-28T17:07:15Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКоробов О. М. Удосконалення технології журавлиного соусу : кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології» ОПП «Індустрія здорового харчування». Коробов Олександр Михайлович. Науковий керівник к.с-г.н., доц. Л. М. Кюрчева. Запоріжжя, 2024. 45 с., 6 розділів, 8 таблиці, 3 рис., 36 літ. джерела.uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17456-
dc.description.abstractUA: У роботі, проведено аналіз сучасних способів виготовлення ягідних соусів та розглянуто асортимент продукції, проаналізовано хімічний склад та біологічну цінність журавлини, розглянуто особливості технологічного процесу виготовлення ягідних соусів та обгрунтовано асортимент. Досліжено оргaнолептичні, енергетичні економічні покaзники дослідної партії журавлиного соусу виготовленого за удосконаленою технологією. Зa фізико-хімічними тa оргaнолептичними покaзникaми зрaзки відповідaли вимогaм стaндaртів.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя : 2024uk
dc.subjectжуравлинаuk
dc.subjectтехнологіяuk
dc.subjectорганолептичні показникиuk
dc.subjectсоусuk
dc.subjectягодиuk
dc.subjectнапівфабрикатиuk
dc.subjectстерилізаціяuk
dc.subjectкулінаріяuk
dc.titleУдосконалення технології журавлиного соусуuk
dc.title.alternativeкваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Хaрчові технології», ОПП «Індустрія здорового харчування»uk
dc.typeOtheruk
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2024_Korobov_O_21MBHT_removed.pdf752.25 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.