Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17454
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКолісниченко, Тетяна Олександрівна-
dc.contributor.authorКідалов, Роман-Доменік Романович-
dc.date.accessioned2024-03-28T16:35:13Z-
dc.date.available2024-03-28T16:35:13Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКідалов Р. Р. Розробка технології січених м'ясо-овочевих напівфабрикатів із йодовміщуючими добавками : кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології» ОПП «Індустрія здорового харчування». Кідалов Роман-Доменік Романович. Науковий керівник к.т.н., доцент Т. О. Колісниченко. Запоріжжя, 2024. 59 с., 6 розділів, 23 таблиці, 2 рис., 28 літ. джерел.uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17454-
dc.description.abstractUA: Обгрунтовано вибір асортименту січених м'ясо-овочевих напівфабрикатів із йодовміщуючими добавками; Надано хімічний склад, харчову та біологічну цінність січеників з яловичини та овочів; Розглянуті чинні стандарти до якості сировини для виготовлення січених м'ясо-овочевих напівфабрикатів із йодовміщуючими добавками; Проаналізовано виробництво січених м'ясо-овочевих напівфабрикатів із йодовміщуючими добавками та наведено технологічну лінію їх виготовлення; Проведено продуктові розрахунки. Встановлено оптимальну дозу ламінарії, яка забезпечує якість готової продукції й максимально можливі корисні властивості, - 0,1 г ламінарії / 100 г виробу.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя : 2024uk
dc.subjectсічені м'ясо-овочеві напівфабрикатиuk
dc.subjectйодовміщуючі добавкиuk
dc.subjectламінаріяuk
dc.subjectтехнологіяuk
dc.subjectвиробництво м'ясо-овочевих напівфабрикатівuk
dc.titleРозробка технології січених м'ясо-овочевих напівфабрикатів із йодовміщуючими добавкамиuk
dc.title.alternativeкваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології», ОПП «Індустрія здорового харчування»uk
dc.typeOtheruk
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2024_Kidalov_R_21MBHT_removed.pdf860.27 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.