Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17454
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Колісниченко, Тетяна Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Кідалов, Роман-Доменік Романович | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-28T16:35:13Z | - |
dc.date.available | 2024-03-28T16:35:13Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Кідалов Р. Р. Розробка технології січених м'ясо-овочевих напівфабрикатів із йодовміщуючими добавками : кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології» ОПП «Індустрія здорового харчування». Кідалов Роман-Доменік Романович. Науковий керівник к.т.н., доцент Т. О. Колісниченко. Запоріжжя, 2024. 59 с., 6 розділів, 23 таблиці, 2 рис., 28 літ. джерел. | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17454 | - |
dc.description.abstract | UA: Обгрунтовано вибір асортименту січених м'ясо-овочевих напівфабрикатів із йодовміщуючими добавками; Надано хімічний склад, харчову та біологічну цінність січеників з яловичини та овочів; Розглянуті чинні стандарти до якості сировини для виготовлення січених м'ясо-овочевих напівфабрикатів із йодовміщуючими добавками; Проаналізовано виробництво січених м'ясо-овочевих напівфабрикатів із йодовміщуючими добавками та наведено технологічну лінію їх виготовлення; Проведено продуктові розрахунки. Встановлено оптимальну дозу ламінарії, яка забезпечує якість готової продукції й максимально можливі корисні властивості, - 0,1 г ламінарії / 100 г виробу. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Запоріжжя : 2024 | uk |
dc.subject | січені м'ясо-овочеві напівфабрикати | uk |
dc.subject | йодовміщуючі добавки | uk |
dc.subject | ламінарія | uk |
dc.subject | технологія | uk |
dc.subject | виробництво м'ясо-овочевих напівфабрикатів | uk |
dc.title | Розробка технології січених м'ясо-овочевих напівфабрикатів із йодовміщуючими добавками | uk |
dc.title.alternative | кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології», ОПП «Індустрія здорового харчування» | uk |
dc.type | Other | uk |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2024_Kidalov_R_21MBHT_removed.pdf | 860.27 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.