Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17453
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Загорко, Надія Петрівна | - |
dc.contributor.author | Зебніцька, Валерія Володимирівна | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-28T16:23:10Z | - |
dc.date.available | 2024-03-28T16:23:10Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Зебніцька В. В. Розробка технології зберігання м’яса птиці із застосуванням природних фенольних сполук : кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології» ОПП «Індустрія здорового харчування». Зебніцька Валерія Володимирівна. Науковий керівник к.т.н., доцент Н. П. Загорко. Запоріжжя, 2024. 75 с., 3 розділи, 10 таблиць, 2 рис., 29 літ. джерел. | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17453 | - |
dc.description.abstract | UA: Інноваційні технології виробництва с м’яса птиці із застосуванням природних фенольних сполук є актуальною темою у продовольчій промисловості. Низькотемпературне зберігання є ефективним методом збереження якості продуктів. Однак природні фенольні сполуки виконують антиоксидантну та антимікробну роль, поліпшуючи якість та безпеку м'яса птиці. Анотація присвячена детальному розгляду удосконалення технології зберігання м'яса птиці з використанням природних фенольних сполук. Робота розглядає значення фенольних сполук у збереженні якості м'яса птиці, їх вплив на антиоксидантні та антимікробні властивості, а також на смакові характеристики та текстуру продукту. Аналізуються результати попередніх досліджень, птиці, а також досліджуються оптимальні умови використання фенольних сполук у технології зберігання. Визначаються оптимальні концентрації фенольних сполук, які забезпечують максимальну антиоксидантну та антимікробну активність без негативного впливу на якість продукту. Однак, для успішного впровадження цих технологій необхідно провести додаткові дослідження, щоб з'ясувати оптимальні умови використання фенольних сполук. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Запоріжжя : 2024 | uk |
dc.subject | м'ясо | uk |
dc.subject | окисні процеси | uk |
dc.subject | антиоксиданти | uk |
dc.subject | зберігання | uk |
dc.subject | базилік | uk |
dc.subject | фенольні сполуки | uk |
dc.title | Розробка технології зберігання м’яса птиці із застосуванням природних фенольних сполук | uk |
dc.title.alternative | кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології», ОПП «Індустрія здорового харчування» | uk |
dc.type | Other | uk |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2024_Zebnitska_21MBHT_removed.pdf | 816.2 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.