Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17452
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Гончар, Юлія Миколаїна | - |
dc.contributor.author | Євпак, Роман Андрійович | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-28T16:13:25Z | - |
dc.date.available | 2024-03-28T16:13:25Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Євпак Р. А. Удосконалення технології виробництва макаронних виробів з використанням грибної сировини : кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології» ОПП «Індустрія здорового харчування». Євпак Роман Андрійович. Наук. керівник доктор філософії Ю. М. Гончар. Запоріжжя, 2024. 55 с., 6 розділів, 13 таблиць, 16 рис., 24 літ. джерел. | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17452 | - |
dc.description.abstract | UA: Кваліфікаційна робота присвячена обґрунтуванню проєкту удосконалення технології макаронних виробів шляхом часткової заміни борошна грибною сировиною, а саме порошком з грибів, що дозволить підвищити поживну цінність виробів та розширить асортимент продукції функціонального спрямування. У першому розділі проаналізовано об’єкт дослідження та обґрунтовано переваги рецептурного складу обраного виробу. У другому наведено програму, схему, об’єкти та методику досліджень. У третьому розділі було розроблено математичну модель нової рецептури та узагальнено отримані результати експертної органолептичної оцінки. В розділі IV описано технологічну та апаратно – технологічну схему виробництва макаронних виробів з додаванням грибного порошку У розділі V розраховано затрати на виробництво новітнього продукту та проведено порівняння собівартості класичної та новітньої рецептури. Заходи щодо охорони праці та вимоги до забезпечення санітарно гігієнічної безпеки при виробництві макаронних виробів було розроблено згідно вимог чинного законодавства та наведено в шостому розділі. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Запоріжжя : 2024 | uk |
dc.subject | макаронні вироби | uk |
dc.subject | глива | uk |
dc.subject | порошок з грибів | uk |
dc.subject | біологічна цінність | uk |
dc.subject | удосконалення продукту | uk |
dc.title | Удосконалення технології виробництва макаронних виробів з використанням грибної сировини | uk |
dc.title.alternative | кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології», ОПП «Індустрія здорового харчування» | uk |
dc.type | Other | uk |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2024_Yevpak_R_21MBHT_removed.pdf | 1.49 MB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.